11 трав. 2013 р.

Найочікуваніші кінопрем'єри травня!



Стартрек: Відплата (бойовик / пригоди / фантастика)

Прем’єра в Україні: 16.05.13

Про що?

Ця команда вже стала легендою міжпланетного рівня. Ми впевнені, що їхня місія не закінчиться ніколи - вона така ж нескінченна, як і Всесвіт, загадки якого поступово відкриваються. Небезпека їхніх мандрів компенсується вдячність численних фанів, які вже багато десятиліть стежать за цим космічним перебігом.




«Епік»  (комедія / мультфільм / пригоди / фентезі) 

Прем’єра в Україні:  30.05.13

Про що?

Новий анімаційний проект від творців "Льодовикового періоду" і "Ріо". Одна щаслива дівчинка вирушає в саму захоплюючу пригоду всього її життя, після того як їй доручили надважливе завдання врятувати життя лідера таємничого світу. "Збірна солянка" веселих істот допоможе їй у цій подорожі, і всі разом вони повинні будуть перешкодити спробам злих Богганів викрасти спадкоємця таємничого світу.





«Форсаж-6» (драма / бойовик / кримінал / мелодрама / триллер)

Прем’єра в Україні:  23.05.13

Про що?

Після того, як Домінік і Брайан побували в Ріо, де вони пограбували і скинули імперію злодія в законі, їх команда отримала 100 мільйонів, і наші герої виявилися розкидані по всьому світу. Але їх звичка вічно жити в бігах не дає їм спокою.
Між тим, Хоббс відстежував організацію смертельно небезпечних найманців-водіїв дванадцятьма країнами. Єдиний спосіб зупинити цю кримінальну групу, це перевершити їх на вулицях, тому Хоббс просить Дома зібратися його елітну команду в Лондоні. За це він обіцяє повне помилування для Домініка і його друзів, щоб вони змогли нарешті повернутися додому до своєї сім'ї.





«Похмілля у Вегасі: частина 3» (комедія)
Прем’єра в Україні:  30.05.13

Про що?

На цей раз ніякого весілля. Ніякої холостяцької вечірки. Здавалося б, що могло піти не так? Але коли Вовча зграя виявляється на дорозі, всі ставки знімаються.




«Ромео і Джульєтта» (мюзикл)


Прем’єра в Україні:   30.05.13

Про що?

Кожне покоління переосмислює історію Ромео і Джульєтти по-своєму, щоб вона знаходила відгук у серцях сучасного покоління, з її своєрідною емоційністю, досвідом і поглядами. Ця історія для покоління YouTube. Фільм, в якому обігрується смаки сучасної молоді, яка звикла приймати гламур з брудом, комічне з трагічним, красиве з химерним, а продажне з піднесеним.





«На межі сумніву» (триллер)

Прем’єра в Україні:   23.05.13

Про що?

Багаторазовий володар кінонагород сценарист і режисер Майкл Фіггіс представляє новий захоплюючий фільм "На межі сумніву" - психологічний трилер про секс, таємниці і вбивство в дусі сучасної класики, такої як "Малхолланд Драйв" та "Чорний лебідь". Гублячись у розмитих кордонах між реальністю та вигадкою, ми спостерігаємо за відомим письменником, який втілює свої потаємні фантазії і виявляється замішаним у вбивстві.






«Пентхаус з видом на північ» (триллер)


Прем’єра в Україні 30.05.13

Про що?

Після трагічної події дівчина-фотокореспондент сліпне. Зла на весь світ, вона відгороджується від зовнішнього світу, закрившись в нью-йоркському пентхаусі. Її єдина відрада - молодий хлопець, який хоч якось допомагає їй не впасти духом. І ось одного разу в квартиру вривається злочинець-садист, який шукає заховані цінності. Героїні доводиться долати біль і страх перед зовнішнім світом, щоб вижити...








Матеріали: http://www.kinofilms.ua
Підготувала Світлана Попова

Немає коментарів:

Дописати коментар