11 трав. 2013 р.

КУДИ Б СХОДИТИ?



Магнолії, бузок, каштани , яблуні – все зацвіло. Київ сповнений ароматом солодкого весняного квіту. Коли надворі така чудова погода, то гріх сидіти вдома біля комп’ютера. Тому «Абзац» вирішив порадити Вам, де можна добре відпочити в Києві на вихідних.


     1. Фонтан бажань

На одній зі стін київського готелю «InterContinental» розташувався фонтан висотою 5 метрів. Він складається з 21 бронзової чаші, із позолоченим зображенням грецької богині Ніки. Над кожною чашею знаходиться голова грифона, з якої ллється вода. Як відомо, Ніка – богиня перемоги, успіху та щасливих звершень, тому люди приходять сюди, аби загадати бажання.

Адреса: вул. Велика Житомирська, 2А

 
     2. Парк Кіото

Поспішіть здійснити «ханамі», що означає «милування квітами». Найулюбленіша традиція японців «ханамі», пов’язана із цвітінням сакури, що офіційно визнана японським святом. В Києві є частинка краси із Японії – парк Кіото. Парк був закладений на честь 40-річчя дружби між містами-побратимами Києвом та Кіото.



Тут є алея білих та рожевих сакур завдовжки 987,45 метра, штучний кам’яний сад та японська пагода (багатоярусна споруда, сховище священних предметів).

Адреса: вул. Кіото (метро «Чернігівська»).






      3. Виставка 3D-живопису в Dream Town

Вперше в Києві можна буде побачити 3D-живопис. Дійство триватиме з1 травня до 1 вересня. На виставці Ви зможете побитися з гладіатором, запустити торт із катапульти, відчути себе тореадором та ще багато чого цікавого. Також на вас чекає ексклюзивна можливість доторкнутися до 7-ми чудес світу. Над даним проектом працював колектив дизайнерів, художників-аерографів, спрей-арт художників. На створення одного зображення йшло близько 60 годин.

Місце розташування: Dream Town, 3-й поверх, атріум Китай.

Вартість квитків: для дітей - 30 грн., для дорослих - 50 грн.



На фото: Марія Чаплінська


Над рубрикою працювала Коломисюк Інна





Немає коментарів:

Дописати коментар