12 трав. 2013 р.

СЛОВО РЕДАКТОРА


В житті кожного з нас поселився цікавий хамелеон. Ви знали? То літечко так маскується! Реагує на ім’я Весна, любить гратися у високу температуру повітря та жаркі дні. Де ділась справжня весна – не відомо. Ця пані лиш деколи з’являється серед міста: то на гілках абрикоси, то витанцьовує танок з бджолами біля квіток каштанів, то підспівує веселим пташкам. 

Клімат, звісно, змінився, а от сезонний біоритм ти нікуди не дінеш. Ця пора року ніби і створена для мрій, кохання, насолоди життям…
Травневий номер газети «Абзац» потішить вас, рідні читачі, неабиякою палітрою матеріалів. Довідатися чому виникла традиція фарбувати яйця, розкрити міфи про подорожі, дізнатись, що подивитись у кіно (та навіть у сферичному кіно), та які модні кольори цього літа, можна на сторінках нашого онлайн-видання. І це ще не все! Інтерв’ю зі Світланою Сукач, Головою Студентського парламенту Інституту філології,  з Олександрою Тонконог, Королевою титулу «Міс Глядацьких Симпатій КНУ 2013», розкриють таємниці цих чарівних леді.

Зазирни до газети «Абзац» - отримай свою порцію особливої інформації!

Будемо раді Вашим блакитним  серцям у соцмережі «Вконтакте» та коментарям!

Щиро Ваша,


Міхєєва Станіслава

2 коментарі: