30 трав. 2013 р.

«За заслуги перед Інститутом…»


27 травня в Актовому залі Інституту філології відбулося святкове дійство. Дирекція інституту вирішила напередодні літньої сесії привнести трохи свята і радості в життя студентів та нагородити найкращих з них (а в нас їх, як виявилося немало, а близько 160-и осіб) почесними грамотами та невеликими подарунками і солодощами.


Нагороджували відмінників навчання, молодих науковців, активістів Профбюро, Прес-центру та Студентського парламенту інституту, а також молодих спортсменів.

Особливо приємно було грамотами відзначити таких осіб, як Шаправська Тетяна, Сабляш Яна, Тесленко Володимир, Кутузова Тетяна, Баграмян Зара та Рибась Оксана, адже саме вони займаються науковою діяльністю, є відмінниками навчання та беруть активну участь в громадському житті інституту.

Семенюк Григорій Фокович та Різник Сергій Михайлович від щирого серця подякували всім активістам за те, що не шкодуючи часу та сил, допомагають розвитку інституту та працюють на його благо, а також побажали всім успішного складання сесії.


Шевчик Христина

Немає коментарів:

Дописати коментар