11 трав. 2013 р.

10 найголовніших трендів весни

Вже відомі основні напрямки у fashion-індустрії 2013 року. Модницям усього світу залишається мерщій бігти у крамниці за черговою дозою новинок від модельєрів. Леді, саме для Вас ми підготували список трендів весна-літо 2013.





1.      Володарем кольорів цього літа став – жовтий. Речі та аксесуари такого сонячного кольору можуть бути як і ясно-жовтого, неонового відтінку, так і до пастельних тонів.








2. Монохромні образи. Можете сміливо одягатися з ніг то голови у речі одного кольору чи відтінку. Це може бути кобальтовий (насичений синій), або ж зелений, оранжевий, бордовий, фіолетовий. Головне, щоб колір пасував  Вам.















3. Суцільний білий. Білий одяг завжди буде актуальним. У кожного з нас завжди знайдеться свій набір речей цього класичного кольору. Тому навіть бігати по магазинам не потрібно. Залишається лише підібрати речі й образ готовий.


На фото: Марія Хурденко
















4. Графіка. Чіткі лінії, поєднання білого і чорного кольорів – все це буде  модним цієї весни.











5. Різноманітні зображення квіті у поєднанні із легкими тканинами створять кожній панянці романтичний настрій і нададуть неабиякої жіночності.









6.Східні мотиви та візерунки. Далекий  Схід із його яскравими фарбами, розписами на тканинах аж ніяк не завадить мати речі такого типу у своєму гардеробі.










7. Смужка у будь-якому вигляді. Це може бути і сукня, і діловий костюм, і простий жакет, але вона обов’язково має бути у Вас.

   На світлині: Інна Коломисюк



8. Жакети класичного крою аж ніяк не завадять  чарівним студенткам Інституту Філології. Така річ має бути однією із найосновніших в базовому гардеробі сучасної дівчини.




9. І весна буде не весною, і літо – не літом, якщо у вас немає речей із деніму. Тож купуйте джинсові шорти, рвані джинси та різноманітні блузи, адже прийшов час деніму.





10. Синоптики прогнозують, що це літо буде спекотним, тому купуйте речі пастельних тонів. Одяг із мережива та з вишивкою, що стане не тільки практичним рішенням для порятунку від спеки, але й створить жіночний та дуже романтичний образ.





Коломисюк Інна





Немає коментарів:

Дописати коментар