3 квіт. 2013 р.

СЛОВО РЕДАКТОРА



Привіт тобі, любий читачу! Вітаю зі святом справжньої весни! От зараз якраз сиджу біля відкритого віконечка, дихаю теплим повітрям і, як банально не звучало, думаю про тебе :D  Квітень виринає смарагдом серед нашої буденності, хіба він тебе не чарує?

Але варто й згадати цього засніженого дідугана Березня. Так, він нас поморозив вдосталь, але цей місяць залишить в наших серцях спогад на все літо про сніжний бал зими. Напевно, це був запізнілий подарунок до Жіночого дня Сніговій Королеві…

У народі березень називали красовиком. Етимологію цього слова можна вивести для себе індивідуально. Проте я б цей наш третій календарний місяць, четвертий місяць зими, назвала б святовик! Стільки усіляких заходів: святкування 199 років від дня народження Тараса Григоровича, грайливої Масляної, дня народження Ліни Костенко, священного Дня поезії, Міжнародного дня води, золотого Дня філолога та багато-багато інших свят.

Щира команда газети «Абzац» вклала усі найкращі емоції Всесвіту, частину своєї душі в кожен рядочок. З превеликим трепетом в серці ми будемо сподіватися, що усі читачі будуть задоволені нашою працею. Ми будемо чекати на Ваші відгуки й маленькі серця у соц.мережі «ВКонтакте»!

Радійте кожній хвилині, відчувайте весну, радість й тепло кожною клітинкою тіла!

З повагою, Ваша Станіслава


P. S. : Якщо ти, так-так, саме ти, той, хто зараз це читає й має купу ідей, думок, якщо жага до дії тебе п`янить, якщо хочеш поділитись чимось своїм, то пиши на мою веселу пошту ( lalalalababy@mail.ru) або знаходь мене в Жовтому домі філологічного щастя, або «ВКонтакте». Ми чекаємо саме на тебе!


Велика подяка Богдану-Олегу Горобчуку за його неймовірну ілюстрацію!

Немає коментарів:

Дописати коментар