3 квіт. 2013 р.

Якщо...


  «Якщо хочете бути успішними, Ви повинні виглядати так, ніби вже його маєте», - таке передбачення отримала я декілька тижнів назад в упаковці з-під піци «Челентано». Здавалося б, нащо приділяти увагу якимось затяганим афоризмам, коли на вулиці 21 століття кипить у вирі глобалізації? Але повірте моїм словам: те, що стосується людини, назавжди лишиться актуальним. Звісно, поки існуватиме Всесвіт.
    Березень видався, на превеликий жаль, січнем чи лютим, та, на щастя, через те не став менш цікавим і повним на події. Цей місяць обертався навколо теми Масляниці й Шевченка. Та щоб якось розбавити цю тематику, зараз поговоримо про стиль студентів і загалом. На хвилинку згадайте картину коридору нашого корпусу на перерві: індивідуальностей – хоч греблю гати. Давайте-но глянемо на фото, щоб згадати, як приблизно виглядає ця картина!


   Досить-таки непогано, чи не так? Свіжо, ново, оригінально. Такий собі «casual». Проте є одне «але»… Нещодавно ненароком підслухала розмову двох студенток і почула епічну фразу: «Зранку одягаю те, що випаде з шафи, навіть не думаючи, як буду виглядати». Чесно кажучи, у мене був легкий шок, бо зазвичай дівчата готові викроїти годину сну, аби лише вибрати «лук» на наступний день. На жаль, люди схильні кидатися в крайнощі.
   Тому пропоную Вам віднайти таку собі «золоту середину». Чи помічали Ви, що скільки часу не минуло б , актуальність класичного стилю, так би мовити, не помирає? А це тому що сорочки і стрілки на брюках пасують навіть хлопчикам в молодших класах, а легке жабо на білій блузі й спідниця довжиною до коліна чи не кожній особі прекрасної статі. У кожній шафі повинно бути те, що можна було б одночасно одягти як на червону доріжку, так і в університет на пари.
   Не хочу створювати негативну ілюзію, що всі ходять в чорно-білому(нічого проти такого поєднання не маю, але в розумних кількостях) і зализують волосся, як працівники банку. Ні, ні і ще раз ні. Класика ніколи не обмежувала нас фасоном чи кольором. У будь-якому випадку навіть для похмурого сірого костюму існують яскраві цікаві аксесуари: юнакам – краватки, хустинки в кишені, елегантне взуття, а дівчатам – сережки, шалики(хоча й звучить трохи застаріло), годинники і т.д. і т.п.
   Можемо довго розмусолювати цю тему, але давайте просто зробимо логічний висновок із цієї статі й поглянемо на приклад того, як могли б одягатися студенти Інституту філології КНУ.

Ви прекрасні, як би там не було. Не ховайте свою красу за сірими «кенгурушками» і …
    Класика Вам на озброєння :)


Ваша Кучеренко Анастасія

Немає коментарів:

Дописати коментар