3 квіт. 2013 р.

Наше професійне свято!

Найбільший злочин за всю історію ІФ … розкрито!


Кожного року ми переконуємося, що Інститут Філології – це невичерпна скарбниця талантів. А хіба неправда? Співати – вміємо, танцювати – ще б пак, а які філологи пишуть вірші! До того ж ще й суші вміють готувати. Так, так . Саме суші. І ви все зрозуміли, якщо 28.03 о 16.00 були в актовій залі Червоного корпусу на урочистому святкування Дня Філолога.
Безліч художніх номерів, оплески, посмішки, захоплення і звичайно ж довгоочікувані Шерлок Холмс(Сергій Степанисько) та Доктор Ватсон (Андрій Грінко). Відомі детективи розшукували єдиного в дівчачій групі хлопця Тараса Жовтенка (Богдан Скорина). Майже на дві години зал поринув у навколосвітню подорож. У різних куточках світу нас зустрічали найкращі, найталановитіші та найенергійніші. Відкрили концерт гурт «Роксоланія», Валерій Федорович Чемес із вітальним словом та Кузнецова Дарина . Далі філологи насолоджувалися драйвовим рок-н-ролом від Ірини Ткачівської та Дмитра Рогова. 
Надзвичайно зворушливим був вірш про народження краси Софії Маркіної та пісня Насті Осипенко. В котрий раз зал вибухнув аплодисментами від енергійного Володимира Тесленка та його “Marry the Night”. 
Подорож продовжувалася, і ми опинилися в Іспанії, де зустріли неперевершену Наталю Шиденко з акапельною піснею та дует Ірини Бакряшевої та Лади Ярини. Перед від’їздом до Франції ліричну пісню заспівала Богданова Еліна. В «столиці круасанів» Шерлок та Ватсон зустріли Людмилу Домилівську та Юлію Шкуратенко, які українським мелодійним словом доторкнулися до найтонших струн глядацької душі, схвилювали в кожну клітинку серця.
Танцювальні номери від гурту «MAZE», Даші Харитонової та Насті Манаєвої змушували зарухатися в ритм навіть викладачів. Дует Дмитра Дергача та Містера ІФ Артема Душки-Іванова розірвав атмосферу в залі на тисячу, рухомих від захвату мікрочастинок. Бажаємо Артему не полишати свою харизму і на конкурсі Містер КНУ 2013, що відбудеться 5.04 в актовому залі ІМВ! Вір в свої сили – тобі сприяють усі боги на Олімпі! 
Своїм почуттям гумору, винахідливістю та неповторністю нас потішила команда КВН ІФ «Так і називається»,  котрій ми бажаємо грати «на дві ноги» 5 квітня та здобути перемогу, бо ви того варті.
Побули в Європі, настав час Індії, тому що нас зачекався гурт кафедри гінді «Прелеста». Музиканти-філологи підказали слідчим, де шукати студента ІФ. Відомі детективи знайшли його в Японії, в гостях у імператриці. Адже філолог – це не лише майстер слова, але й надзвичайно багатогранна особистість. У цьому ви мали змогу переконатися!
Ну як вам подорож? Сподобалася ? Чи дуже сподобалася?
 Шерлок та Ватсон блискуче виконавши свою місію, повернулися до істинно українського актового залу, де нас радо зустрічали Мацьків Роксоляна та Сухіна Оля. 

І ось вже забриніла фінальна пісня! Можемо переконатися, який все-таки непереможний дух ІФ, коли в унісон злилися їхні голоси та привітали любу Альма Матер! Отже, зі святом тебе, шевченківський студенте! Валерій Чемес побажав нам здоров’я, гумору, якого в нас хоч відбавляй, відмінних оцінок та всіляких гараздів! Не забувайте, що слово – це необхідна складова нашої національної культури.
Любіть мову, любіть ІФ! Філолог – це не лише професія, це те, що в душі. Жовтий корпус виблискуватиме під сонячним промінням, допоки горітиме у ваших серцях любов та бажання творити! Живіть натхненням, мрією, бажанням та філологією!
З ДНЕМ ФІЛОЛОГА!


Ваша Стецюк Світлана.

Фото - Головньова Марина

Немає коментарів:

Дописати коментар