2 квіт. 2013 р.

КІНОПРЕМ'ЄРИ КВІТНЯ


Найочікуваніші кінопрем'єри квітня!


«Світ забуття» (бойовик / пригоди / триллер / фантастика)
З 11.04.13


Про що?

Поверхня землі для життя більше непридатна, люди живуть над хмарами, але деякі з них продовжують робити вилазки вниз, де, незважаючи на ландшафти, що змінилися до невпізнання, все ще можна знайти багато корисних речей. Головний герой - колишній солдат по імені Джек, що займається лагодженням літальних апаратів, на яких земляни патрулюють земну поверхню. Одного разу Джек виявляє потерпілий крах космічний корабель, а в ньому - прекрасну жінку. Розбудивши сплячу красуню, Джек забирає її до себе додому - на небо. З'ясовується, що вона - землянка, яка повернулася з багаторічної експедиції на Марс. Розмова з нею породжує велику кількість питань, на які герою тепер просто необхідно знайти відповіді.


«Дуже страшне кіно 5»  (комедія)
З 25.04.13


Про що?

Молода подружня пара Ден і Джоді починають помічати деякі дивні активності, коли вони приносять свою новонароджену дитину Айдена додому з лікарні. Але коли наростають проблеми і хаос в роботі Джоді і кар'єрі Дена, вони розуміють, що їх сім'ю переслідують мерзенні демони. Разом з радою сертифікованих фахівців і за допомогою численних камер, вони повинні з'ясувати, як позбутися від цих істот, поки не стало надто пізно.




«12 місяців» (комедія)

З 4.04.13

Про що?

Про що може мріяти провінційна дівчина, що приїхала підкорювати Москву? У головної героїні фільму Маші Смирнової вже є список заповітних бажань: груди третього розміру, розкішна шуба, окрема квартира, любов і кар'єра зірки шоу-бізнесу. Коли в руки дівчини потрапляє казкова книга «12 місяців», її мрії несподівано починають збуватися! Але в кожної медалі є зворотний бік: бажання Маші заподіюють шкоду її коханим людям. Тепер дівчина повинна сама безкорисливо творити «дива» для інших, щоб врятувати своїх близьких і повернути свою справжню любов.




«Падіння Олімпу» (бойовик / триллер)

З 4.04.13

Про що?
Терористи захоплюють Білий дім, і всі Сполучені штати з жахом спостерігають безуспішні спроби влади впоратися з ситуацією. Лише колишній спецагент знаходить єдину можливість приборкати знахабнілих екстремістів.




Підготувала Світлана Попова

Немає коментарів:

Дописати коментар