29 лист. 2012 р.


«На жарти прикольні, спроможні! Філологи непереможні!»


Ви тільки скажіть, хто ж не любить вдосталь посміятися та відпочити?! Не знайдеться жодної такої людини. Що, що, а веселі жарти наша публіка завжди сприймає з оваціями. То ж, мабуть, абсолютно кожен з нас полюбляє КВК.
Ще у минулому році студенти Київського національного університету ім. Т. Шевченка мали можливість познайомитися з командою КВК Інституту філології «Теорія великого перекладу». Наша команда ще зовсім молода. Їй всього рік, проте вона активно намагається виборювати для себе місце під сонцем серед інших команд університету.

«На жарти прикольні, спроможні! Філологи непереможні!» саме з такими плакатами, на півфіналі Кубка КВК КНУ ім. Т. Шевченка, минулого року зустрічав нашу команду зал.


Через що ми, «Теорія великого перекладу», тільки не проходили. І критику журі, і не високі бали, проте, все ж таки, граючи лише перший раз, дійшли до півфіналу!

Я думаю, будь-хто погодиться, що далеко не все виходить з першого разу, тож підкорити фінал нам так і не вийшло… Проте за плечима в нас вже є хоч такий-сякий собі досвід. Оо, як згадаю, цей перший вихід на сцену головного корпусу університету… Страх в очах, нерви, але все одно старання. Ви навіть не уявляєте скільки емоцій кожен з нас відчуває, виступаючи перед Вами! Ніби й хвилювання, проте щастя, неймовірне щастя, коли від номеру, який ти показав, сміється і аплодує зал! Повірте, це казкові й незабутні відчуття! І ми дуже вдячні всім, хто вірить в нас і підтримує!

За три гри того сезону багато чого змінилося в нашій команді. Від форми, до учасників. Цього року нас стало менше, і, кожен, хто був на відкритті фестивалю 13 сезону КВК в університеті, міг подивитися на змінений склад «Теорії великого перекладу».

До речі, крім трьох змагань з іншими командами КВК за Кубок ректора, «Теорія великого перекладу» яскраво виступила на святковому концерті до Дня філолога, (29 березня 2012 р.), відвідала і привітала своїм виступом біологів на їх професійне свято (19 квітня 2012 року), та постала у вигляді веселих грецьких Богів на День першокурсника в стінах радного інститут філології (27 вересня 2012 року).



Тож, давайте познайомимося поближче. Наш незмінний капітан, який самостійно минулого року створив команду КВК від інституту філології – Сергій Степанисько, зараз студент 2 курсу, спеціальності "Українська мова, література та іноземна мова". І шість різних між собою, по-своєму, цікавих і, головне, об’єднаних однією метою: Олена Автушенко 2 курс, спеціальність "Українська мова, література та іноземна мова", Євген Доценко (наш новий учасник) 2 курс, спеціальність "Італійська мова, література та переклад", Яна Кочерга 2 курс, спеціальність "Українська мова, література та іноземна мова", Олександра Мальована 2 курс, спеціальність "Українська мова, література та іноземна мова", Оксана Репик 4 курс, спеціальність "Фольклористика, українська мова і література та іноземна мова", та Богдан Скорина 2 курс, спеціальність "Арабська мова, література та переклад". Саме в такому складі ми представили Інститут філології на фестивалі, який відбувся 20 жовтня 2012 року.

Попереду нас чекає гра, яка буде проходити 6 грудня 2012 року о 19:00 в головному корпусі університету. Тож, ласкаво запрошуємо всіх бажаючих познайомитися та підтримати нас, щиро Вашу команду КВК Інституту філологію «Теорія великого перекладу»!



Альона Автушенко

Фото: Марина Головньова


 Примітка: головний редактор не несе жодної відповідальності за мовні недоліки автора статті!



Немає коментарів:

Дописати коментар