30 лист. 2012 р.


Зірковий День народження Інституту філології

(або філологічна міріада світил)




Ми постійно називаємо зірками тих, кого щодня бачимо по телевізору, чиї «зіркові» обличчя не зникають з обкладинок глянцевих журналів, за якими ганяється преса та невгамовні фанати. Відомі люди в центрі всіх гламурних вечірок і публічних скандалів. Вони готові на все, щоб тільки не втратити популярності, аби не впасти зі свого зіркового неба на землю – туди, де всі, де ходимо ми з вами. Та й серед нас є зірки! Їхні прізвища не фігурують у газетних заголовках, з думками про них не засинають щоночі (хіба що під час сесії), ніхто не прагне отримати їхнього автографа… та, мабуть, все зміниться після незабутнього концерту (8 листопада 2012 року).

            Святкування 11 річниці рідного Інституту філології зібрало на одній сцені талановитих викладачів та студентів, які завдяки дотепності, неординарності, сміливості не залишили байдужим жодного глядача. Філологічну галактику представили танцювальні колективи, музичні групи, гумористичні квартети та просто ті, які весь вечір випромінювали світло і радість.



Зірковий колектив №1

Івановська О.П. + фольклористи 1-го курсу


Відчути дух наших пращурів, закладений у народних піснях, вдалося кожному присутньому в залі. Виконавиці так майстерно нагадали нашу етнічність, після чого важко не бути гордим, що ми – українці.








Зірковий гурт №2

Ботвінкін Ю. + студенти-індологи

Завжди потрібен час на думки про вічне, про високе та й взагалі час – на думки! Декілька хвилин релаксу, подарованих учасниками, дали можливість заглибитися в себе і просто насолодитися  мистецтвом музики.



Зірковий колектив №3

Лещинська С.С + фольклористи

Про те, що кафедра фольклористики найвеселіша, мабуть, знають усі. Але що викладачів та студентів об’єднують запальні танці, унікальний спів, гра на музичних інструментах (і це все на одній сцені) – стало відкриттям.



Зіркова трупа №4

Бурмістенко Т.В. + «французи» 5-го курсу

Усі ми в дитинстві любили читати казки…тому було так по-дитячому приємно побачити улюблених героїв у незвичайній інтерпретації.



Зірковий квартет №5

Доній Т.М., Гарсіа + студенти Доценко Є., Степанисько С.

Сказати, що під час цього виступу глядачі від сміху надірвали животи – це нічого не сказати. Веселі сценки на близьку й буденну тематику, мабуть, у кожного розбудили любов до КВК.



Зірковий гурт № 6

Павленко І.Я. + студентки-фольклористки

Фольклористи вкотре продемонстрували завзятість до пісні та вивчення народних традицій. Екскурс в минуле наблизив нас до витоків рідного коріння.







Зірковий дует №7

Чемес В.Ф. + Васильченко Влада

Відомий ряд асоціацій Чемес-серйозність-мовознавство змінився на – Чемес-невгамовність-танці. Сподіваємося, що на День філолога заступники директора нам ще не такого затанцюють!



Зіркова група №8

Пьйон Хун + коре їсти 2-го курсу

Гірка філологічна реальність – чотири дівчини і один хлопець…та й той іноземець. Та, якщо всі рідкісні представники чоловічої статі нашого інституту так танцюватимуть як Пьйон Хун – думаю, всі будуть задоволені.



Зірковий дует №9

Марчун О.В. + Москаленко Юрій

Усі демонстрували вміння співати, танцювати, розважати, але глибину ліричної душі відкрила лише пані Оксана, виконавши пісню на власні слова.



Зірковий дует №10

Домилівська Л.В. + Тестенко Володимир

Цього довго чекали, про це часто говорили і про них не забудуть ніколи! Новостворений дует зірвав нечувану кількість оплесків і зайвий раз нагадав про свою життєву позицію: «Я не здамся без бою!».



Зірковий дует№11

Дергач Д.В. + Душка-Іванов Артем

«Фабрика зірок» у виконанні двох хлопців на головній сцені Університету – справжня подія, на яку треба було продавати квитки (організатори не здогадалися). Мабуть, прихильниці не тільки не давали проходу конкурсантам, а супроводжували їх до дому.













Зірковий дует №12

Хоменко Н.М. + Филь Катерина

Своїм унікальним голосом виконавиці допомогли пробудитися від сну і поринути в пошуки квітки-душі, яка є у кожного натхненного філолога. А розцвісти квітці допоможе любов…щира, вічна. Дай, Бог!

           
















І хай хтось тільки скаже, що зірки десь високо, дуже далеко, що вони недосяжні. Ми то з вами знаємо – вони на землі, поряд з нами!



Наталія Мукан

Фото: Володимир Мукан


Примітка: головний редактор не несе жодної відповідальності за мовні недоліки автора статті!


Немає коментарів:

Дописати коментар