22 груд. 2012 р.


Чужих дітей не буває!!!


Наприкінці листопада стартував благодійний проект «Тиждень допомоги дітям», організований соціальним відділом Студентського парламенту університету. СПІФ не міг не підтримати акцію з такою високою метою – допомогти та принести радість діткам.

В Інституті філології рахувати не вміють (жартую), тому, на щастя, тиждень перетворився у місяць щедрості. Студенти приносили пакунки до 13 аудиторії, де їх назбиралася сила-силенна. За проект вдалося накопичити чималу кількість іграшок, одягу, засобів гігієни, які так необхідні малюкам з дитячого будинку «Берізка». В минулому році до Дня Миколайчика для діток збирали книжки та іграшки.
Профбюро також проводило акцію благочинності і подарувало казку дітям, але з іншого дитячого закладу. Об’єднавши зусилля студентів та викладачів інституту, студентському профбюро ІФ вдалось зібрати 18 упаковок памперсів, 6 пакунків з іграшками, 9 пакунків з одягом, 4 – з продуктами харчування. До речі, розважаючись на концерті «МІФ 2012» , ви робили добру справу. Так як на виручені кошти з квитків( це аж 1580 грн.) малятам придбали канцтовари та необхідні речі.
Так приємно, коли під новорічні свята творяться чудеса. Студенти мають змогу відчути себе ангелами та безкорисливо допомогти дітям. Адже малята - сироти  завжди потребують нашої любові та піклування.

 Жибер Юлія
Примітка: головний редактор не несе жодної відповідальності за мовні недоліки автора статті!

Немає коментарів:

Дописати коментар