22 груд. 2012 р.


Марієтта: «Я вірю, що моя музика змінить світ»!
У дитинстві її називали Енерджайзером. Вона встигала все: і з друзями погуляти, і на сноуборді покататися, й альбом записати, і гарно вчитися.
Своя кар'єру юна артистка розпочала у семирічному віці. Проте її творчий потенціал мама помітила раніше, коли трирічна Марієтта наспівувала улюблені пісні з рекламних роликів. Ось уже 12 років Марієтта Іванова наполегливо працює як співачка.
Крок за кроком розвиває свій талант. Вона експериментує, шукає себе. «Я не хочу бути виконавицею одного стилю, - запевняє артистка. – Хочу створювати щось цікаве та оригінальне.  Зараз, мабуть, слухачів приваблює моя простота та драйв».

Перший свій альбом «Дети – это золото» Марієтта записала в Миколаєві. На відміну від київських звукорежисерів, Андрій Усатий серйозно підійшов до співпраці з маленькою артисткою. Південь позитивно вплинув на роботу. І це саме тут під час запису диску Марієтта познайомилась із талановитим композитором Дмитром Сидоровим. З того часу, протягом багатьох років, довіряє йому. І недарма: пісні Дмитра принесли справжню славу дівчині.
За плечима у Марієтти чимало конкурсів. Участь у ІV Всеукраїнському благодійному дитячому фестивалі «Чорноморські ігри 2003», у конкурсах «Відкрита Європа 2005», «Берлінська перлина 2006». Вона фіналістка дитячого Євробачення 2007, учасниця дитячої «Нової Хвилі 2008», «Шоу Академії» (проходило в рамках «Золотого грамофону»), Євробачення 2012.
Дитячі фестивалі в минулому. За словами юної зірки, конкурс дає гарний досвід на сцені, допомагає встановити контакт із глядачами. Проте доросле Євробачення – інший рівень. Цього року у фіналі відбору на Євробачення Марієтта змагалась із відомими виконавцями, які колись оцінювали її творчість як члени журі.
До сучасних вокальних проектів на телебаченні артистка ставиться нейтрально: «Мені здається, що подібних заходів вже забагато. Звичайно, є цікаві. Проте я не маю часу їх дивитися». Однак дівчина із задоволенням бере участь у деяких із них.
Нещодавно у проекті «10+10», який стартував на Першому національному, виступила разом із грузинським виконавцем Отто Нємсадзе. У їхньому дуеті відчувається гармонія особистостей. Кожен вихід на сцену цієї пари незабутній. Найкращими ж номерами вважає співачка виконання джазового та світового хітів. За словами Марієтти, співпраця з Отто може перерости у цікавий творчий проект.
Для дівчини спів – захоплення, що давно стало улюбленою професією. Але, крім цього, вона мріє зіграти роль у фантастичному фільмі чи в бойовику.
На одному із проектів каналу «1+1» Марієтта познайомилась із ELКравчуком. Виступ із відомим артистом - перший зірковий дует для неї. Пісня «Мечта - дорога» й кліп до неї стали знаковими в кар'єрі молодої артистки (до речі, її можна послухати у McDonalds ).
Марієтта прихильно ставиться до благодійності, із задоволенням бере участь у таких заходах. Це - не піар, запевняє дівчина, а потрібна кожному справа. Саме тому у рамках різних благодійних проектів Марієтта заспівала разом із Гайтаною, Василем Бондарчуком та Kishe.
Поруч із веселими дитячими піснями юна артистка має й дорослу серйозну пісню «Кораблик любви» та кліп до неї. Хоча й говорить, що це не її історія, та співає так правдиво, що, слухаючи, віриш: ця дівчина вже переживала сильні почуття.
Марієтта – студентка (навчається у Київському інституті музики імені Глієра). Їй подобається студентське життя. А ми можемо лише дивуватися: як їй вдається все встигати? Де в тендітної дівчини береться стільки волі і впевненості. Свою творчість і себе саму характеризує так: «драйв, позитив, якість, почуття та суміш сучасних стилів». У день «кінця світу» вона співала б пісню Океана Ельзи «Без бою». Весела і життєрадісна, любить кататися на сноуборді. Чутлива і трепетна, плакала, коли мама подарувала їй песика. Романтична й мрійлива, вважає ідеальним побачення біля кінотеатру й обов’язково з чарівними квітами від кавалера. Коли сумно, слухає Aerosmith, Michael Jackson або Океан Ельзи. Цілеспрямована й упевнена, переконана: найкраще в її житті попереду!
Міцніший «плацдарм» для шоу-бізнесу, на думку Марієтти, - український. Адже лише на Батьківщині, за її словами, можна стати справжнім артистом, тож починати треба звідси.
Зараз для дівчини головне – творчість. У свої солодкі шістнадцять вона створила 3 альбоми пісень, 7 кліпів. Не кожен дорослий виконавець має таке надбання. Адже це результат щоденної копіткої творчої праці, яку поки що потрібно поєднувати з навчанням.
Якось в одному інтерв’ю Марієтта сказала: «Музика – справжнє чарівництво. І я вірю, що моя музика змінить світ». Цьому не можна заперечити.
 Приємна у спілкуванні, сонячна та привітна Марієтта запалює вітчизняний шоу-бізнес. Побажаємо ж артистці впевнено йти до здійснення заповітних мрій, побільше гарних дуетів та легкості у всіх починаннях.

Олена Худенко

Немає коментарів:

Дописати коментар