22 груд. 2012 р.


Свято справжньої чоловічої краси та розуму!

8 грудня в Актовій залі Червоного корпусу КНУ ім. Тараса Шевченка відбувся фінал конкурсу "Містер Інституту філології 2012". Як виявилося, «МІФ» - це реальність! Усі бажаючі мали змогу в цьому переконатися! Цього року за звання «містера» змагалося 6 учасників. 6 справжніх чоловіків, з яких дійсно кожен був гідний звання Містера Інституту філології 2012, тож, боротьба була дійсно запеклою. Давайте познайомимося поближче з нашими чоловіками:  Нгуєн Вінь Тхань. 3 курс, російська філологія, Любомир Дзюба. 2 курс, українська мова та література, Володимир Тесленко. 2 курс магістратури, українська мова та література, Артем Душка-Іванов. 2 курс, класична філологія, Андрій Грінко. 1 курс, корейська філологія, Костянтин Курлуков. 1 курс магістратутри, слов'янська філологія. Всього лише 6, проте яких учасників! Кожен з них нас дивував неймовірними номерами! Запальні танці від Любомира Дзюби, стрибки з м’ячем від Томаса Нгуєна, цілий мікс вражаючих пісень від Артема Душки-Іванова, казкова гра на гітарі від Андрія Грінко, чарівні фокуси від Костянтина Курлукова та незабутня пісня від Володимира Тесленко! Як сцена, так і зал були переповнені емоціями!
Також глядачі мали змогу переконатись у гострому розумі наших конкурсантів, адже вони блискуче відповідали на питання викладачів та журі.
Мабуть, жодного з присутніх не залишили байдужими відео-візитки хлопців, кожна була особлива і цікава по-своєму.Між номерами наших чоловіків нас також радували студенти та викладачі інституту філології своїми піснями, а команда КВК – жартами.
Не зважаючи на надзвичайно запеклу боротьбу, містера ІФ 2012 все ж таки вдалося визначити! Ним став Артем Душка-Іванов! Проте і інші чоловіки не залишися без нагороди! Містером глядацьких симпатій ІФ 2012 став Любомир Дзюба!
Містера на вибір користувачів ВКонтакті - Вінь Тхань Нгуєна
Містера на вибір користувачів порталом "ЛовиМомент" - Володимира Тесленка
Містера на вибір партнера салону краси "СІТІ" - Андрія Грінко
Містера на вибір компанії "IQ Planet" - Костянтина Курлукова. З чим ми їх і вітаємо!

Альона Автушенко

Фото: Аліна Матюшенко

                                                                                                         

Примітка: головний редактор не несе жодної відповідальності за мовні недоліки автора статті!


Немає коментарів:

Дописати коментар