22 груд. 2012 р.


Топ-3 найсмачніших місць на Льва Толстого

 Студент завжди голодний, хоче спати і його постійно атакує лінь. Це вже майже аксіома. Тому питання " де можна смачно поїсти?" -  завжди  актуальне.
         Першою на думку спадає звісно студентська їдальня. Стильний інтер’єр слугує їй своєрідною фішкою. Більшість опитаних студентів зауважили,що вона – один із найзатишніших куточків інституту, де приємно проводити час. Проте  варто бути готовим до того,що не завжди гуманні працівники із стабільно поганим настроєм можуть зіпсувати всю естетику. Щодо меню,то воно не вражає своєю різноманітністю. Але варто зауважити,що їжа все ж таки досить смачна і корисна, чимось навіть нагадує домашню ,викликаючи  часом ностальгію . Правда ціни не завжди радують своєю адекватністю, і звичайний студент дуже часто не може дозволити собі поїсти в їдальні.
          Дехто надає перевагу буфету,що на першому поверсі. Там звісно не все так пафосно, немає килимів на підлозі та дзеркальних стін. Проте можна швиденько попити каву з булочкою чи тістечком, і майже "не запізнитися" на пару. Взагалі черги - це окреме і болюче питання кожного студента, бо майже щодня доводиться обирати між обідом та початком пари.
         Наступним пунктом  є Мак Дональдс, чи як його ще називають – МАК. Це - рідне і близьке кожному місце. І на це є ряд причин. Перша – досить дешева і смачна їжа. Друга – наявність WI-FI. Відвідувачі можуть замовити собі щось попоїсти і, не гаючи часу, приступити до роботи. А оскільки в Інституті філології немає  його, студенти дуже цінують усі місця, де він є. І ще один плюс – цей заклад не треба довго шукати. Потрібно лиш вийти з метро і,оглянувшись навколо, помітити величезну вивіску жовтими літерами. PS: Інформація подана не на правах реклами. Але і тут є свій мінус. Усі знають про неабияку шкідливість і калорійність їжі в Мак Дональдсі. І хоч як би не манив Вас бажаний WI-FI та привабливі ціни, не записуйтесь в постійні клієнти і не ставайте «макоманами». Це може згубно відбитись на вашому здоров’ї і на фігурі також.
      Наступним місцем, про яке не можна не згадати, є “Часопис”. Упевнена, що всі студенти чули про нього, і як мінімум 90 % з них планують туди піти. Мушу визнати, що це правильне рішення, адже “Часопис” – не просто “кафешка”, а скоріше креативний простір. І цей простір, що не менш важливо, оплачується погодинно і коштує порівняно дешево. За першу годину відвідувач сплачує 30 гривень, а за наступні - по 15. “Часопис” – дуже затишне і стильне місце, де можна отримати естетичне задоволення тільки від того, що ти туди прийшов. Неординарний інтер’єр і прикольні крісла, про які навперебій розповідають всі, кому довелось там побувати, значно піднімуть настрій і надихнуть на креативні ідеї, спілкування чи то на плідну роботу. Плідну роботу? – запитаєте ви. Саме так, дуже часто відвідувачі приходять туди з метою попрацювати, адже в “Часописі” також є такий потрібний всім WI-FI.               
        Проте найгеніальнішою “фішкою” цього закладу є безкоштовна їжа. А що може приваблювати студента більше, ніж “халява”!? Відвідувачі можуть брати безкоштовно чай, каву, готувати собі тости і пригощатись солодощами. Часто в “Часописі” проводять різні тренінги, публічні дискусії із відомими бізнесменами, музикантами, художниками. Потрібно просто слідкувати за оголошеннями, які містяться Вконтакті, facebook і на особистому сайті “Часопису”.                                                                             
        Дуже класно приходити сюди з друзями. Можна поспілкуватись в приємній астмосфері, випити смачної кави, почитати цікаві журнали і книги, а більш азартним відвідувачам – пограти в ігри ("Мафію", "Твістер" та ін.).                                         
         Думаю, зваживши на все, Ви все ж таки знайдете саме ті місці, де будете почувати себе затишно та комфортно. Усім смачного!

Анна Мосюженко

Ілюстрація: Альона Хайло

Примітка: головний редактор не несе жодної відповідальності за мовні недоліки автора статті!

Немає коментарів:

Дописати коментар