22 груд. 2012 р.


Допоможемо ВІЛ-інфікованим!

1 грудня в Міжнародний День солідарності з ВІЛ - інфікованими соціальний департамент Студентського парламенту КНУ імені Тараса Шевченка організував благодійний вечір у диско-клубі "Планета".
Запрошення коштувало двадцять гривень. На вилучені кошти будуть придбані ліки та речі першої необхідності в будинок дитини "Берізка".  Це - єдиний спеціалізований заклад медико-соціальної реабілітації для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без батьківського піклування з органічними ураженнями нервової системи та для дітей народжених ВІЛ-інфікованими матерями, ВІЛ/ СНІД хворих дітей.
Майже кожен факультет вузу порадував своїми артистами. Олексій Ігнатенко з Військового інституту, лауреат конкурсу авторської пісні 2012 року, читав реп. Від юридичного факультету виступив Андрій Смоленський, як справжній юрист не зміг не привітати своїх однокурсників із професійним святом усіх юристів – Днем працівників прокуратури України. З Інституту філології співали: Дарина Руденко (у її  виконанні прозвучали відомі хіти Adele та Loreen) та Kate Feel (заспівала власні пісні). Були гурти із Інституту журналістики, вокалісти з механіко – математичного та факультету психології. Також виступили NRavitsa(акустика), ТакіІнші, Оніпко Костянтин та Заворотний Володимир (The SandStones), Сабіна, Іра Власова.
 Запальні ведучі проводили різноманітні конкурси, які так нагадували старі добрі ігри в літніх таборах. Наприклад: найшвидше знайти річ зеленого кольору або ж вчасно передати іншому «ручний піон» поки не зупинилася музика. Переможців нагороджували презервативами.
І на зевершення, усіх присутніх познайомили із минулорічними акціями, детально розповіли про їхні результати та показали слайд-шоу.
Вечір швидко добіг до свого кінця. Посмішками, піснями, гарним настроєм активісти Студпарламенту Київського національного університету імені Тараса Шевченка намагалися якомога більше назбирати коштів для дитячого будинку «Берізка».
Тож пам'ятайте: будьте обережними та розсудливими. Не кваптеся у рішення! Краще сім раз подумайте, а один раз зробіть. Ваше життя у Ваших руках. Піклуйтеся про нього!


Інна Коломисюк

Ілюстрація: Відана Білоус

                                                                                                  
                                                             
Примітка: головний редактор не несе жодної відповідальності за мовні недоліки автора статті!

Немає коментарів:

Дописати коментар