29 вер. 2012 р.


Безкоштовний Київ


Життя студента – не проста річ. Тут виживає найстійкіший, найсміливіший, найхитріший. Стипендія закінчується в той же день, коли її отримав. А так далеко до наступної! Душа прагне нових вражень та пригод. Та що робити, коли в гаманці порожньо?
Але, виявляється, є безліч можливостей, які пропонує нам Київ. Не проблема, що ти не маєш ні копійки за душею. Музеї, паби, концерти на Майдані незалежності, різні виставки – все це можна побачити, послухати безкоштовно. Заінтригувало? Тоді ця інформація саме для тебе!


Шанувальники галерей та арт-центрів, не прогавте свій шанс насолодитися вічною красою мистецтва, збагатити світогляд!
 Перш за все, завітайте до арт-центру «Я -Галерея» колишнього океанівця Павла Гудімова, який знаходиться на вулиці Хорива, 49-Б. У галереї представлені роботи Ростислава Котерліна «ПО ІЛЮЗІЇ». На терасі  знайдете «Ландшафт» Володимира Буднікова. http://www.yagallery.com.ua/

PinchukArtCentre завжди готовий прийняти відвідувачів. Неординарність, ексцентричність візьмуть у полон ваш розум, уяву та фантазію. Стеж за розписом   виставок. Вхід вільний, може бути за попереднім записом.

Фотографи та шанувальники світлин, не пропустіть унікальну можливість стати свідками першої в історії «СУШКИ». 5 жовтня на Головній алеї парку Київського політехнічного інституту пройде виставка, яка об’єднає всіх фотографів. Не важливо, чи ти профі, чи початківець. Суть акції полягає в тому, що будь-який учасник може розмістити свої роботи на мотузках за допомогою звичайних прищіпок для білизни. Кожен має змогу забрати або забронювати будь-яку світлину, автори якої  залишать на звороті   координати для зв'язку або незвичайне послання  майбутньому власникуЯкщо не боїшся нових знайомств, то не пропусти безкоштовний захід від капеїшників.

        І знову інформація для фотолюбителів. Галерея  Brucie Collections (вул. Артема, 55-б.).  представляє цікаві колекції таких відомих майстрів, як Гельмут Ньютон, Себастьяно Сальгадо, Лені Ріфеншталь, Алберт Уотсон, Говард Шатц, а також  кращих українських та російських авторів. Робота Майкла МакКафрі «Про пейзажі та любов» демонструватиметься  з 13.09-11.11.2012. Галерея працює щоденно, вхід вільний.

20 вересня 2012 року в арт-центрі Якова Гретера, що знаходиться в ТЦ «Більшовик» (вул.Вадима Гетьмана, 6), відбулася презентація виставки світлин Еріка Марріан «Білий квадрат». Познайомитися із творчістю відомого французького фотомайстра зможуть усі бажаючі. Виставка діятиме протягом місяця. Покваптеся  відвідати першу в Україні всесвітньовідому  виставку   у жанрі «ню» та чорно-білої фотографії. Галерея  працює  щоденно, вхід вільний.

 «Музей вторсировини» (вул. Степана Сагайдака, 112), що  розташований на території заводу з переробки вторсировини «Київміськвторресурси», з радістю  продемонструє  найкращі  свої експонати .  Вхід вільний.

 «Музей історії туалету» здивує своєю оригінальністюМабуть,  уже сама назва вабить  людей, яким притаманне почуття гумору.  Придбай квиток за 5 гривень  та переконайся на власні очі, що приховує  цей загадковий музей.  (вул. Рибальска, 22,  станція метро «Кловська»).

Завітайте в музей «Тролейбусного талончика», що розташований на вул. Прорізна, 21 (станція метро «Золоті Ворота»).  Відкрився на початку року в пабі «Тролейбус». Попри свою назву, в арсеналі музею представлено не тільки тролейбусні талончики, але й квитки на  інші види  транспорту. Спробуйте вразити  кондуктора своїми знаннями.

4 - 7 жовтня 2012 року в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький Арсенал" відбудеться ІІ Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал".  Він презентує більш, ніж 100 видавництв. Очікують  70 відомих гостей з Європи, Росії та України. Справжній філолог не може прогавити таку подію.

На відчайдушних інтелектуалів очікує Smart café BIBLIOTECH (Вул. Саксаганського, 120). Принцип роботи  - «плати за час». Мінімальний тариф – 36 грн. за годину, протягом якої ви зможете скористатися всім, чим захочете, окрім кави, чаю, мінеральної води, апельсинового фрешу та солодощів. До послуг гостей  велика бібліотека, інтернет-серфінг, настільні ігри, ігрові автомати і ще багато чого!

За таким принципом працює "Циферблат"Вартість за першу  хвилину – 50 коп. Кожна наступна коштуватиме 25 копійок. Тут ви зможете посидіти за чашкою смачного какао, насолодитися надзвичайним інтер’єром – одним словом,  приємно провести час.

Щовихідних  усіх запеклих клакерів Києва чекають у:
Whisko Disco (пр-т Генерала Ватутіна, 2 Т,ТЦ "Скай Молл",4 поверх), для дівчат вхід вільний з 22:00;
Saturday Fun (вул. Красноармейська, 66), вхід вільний;
GirlsGirlsGirls Party (пр-т Генерала Ватутіна, 2 Т,ТЦ "Скай Молл",4 поверх), вхід на вечірку для дівчат безкоштовний;
Back to USSR (Ажур, Леонтовича, 3), щонеділі безкоштовно;
- Rum Nation Salsa Party відбувається в Mai Tai Lounge (вулКрасноармейська, 66). Відвідайте - і латиноамериканські ритми заграють у кожній вашій клітинці.

Живи в ритмі Google, якщо хочеш відпочивати весело, якісно та безкоштовно. Не прогав жодного шансу відірватися на всі 100%. Життя йде, і ти не стій -  бери від нього все! 

Інна Коломисюк

3 коментарі:

  1. ОБЛЫСЕНИЕ ИЗЛЕЧИМО! Консультация БЕСПЛАТНО!
    Скидка 50% на лечение облысения, выпадения волос и обследование.
    Телефон (044) 501-61-28, (097) 017-89-89, (095) 218-54-44 Киев

    https://www.youtube.com/watch?v=6ygLAT1yMik&feature=youtu.be

    ВідповістиВидалити
  2. ПСОРИАЗ ЛЕЧИТСЯ! Консультация БЕСПЛАТНО! Скидка на лечение псориаза, экземы, дерматитов, демодекоза.
    Телефон (044) 501-61-28, (097) 017-89-89, (095) 218-54-44 Киев rezonans.net.ua

    ВідповістиВидалити
  3. ГРИБОК НОГТЕЙ ИЗЛЕЧИМ! Консультация БЕСПЛАТНО!
    Телефон (044) 501-61-28, (097) 017-89-89, (095) 218-54-44 Киев
    rezonans.net.ua

    ВідповістиВидалити