30 лист. 2011 р.

Халяво, прийди!!!

Ти втомлений, голодний? Тобі постійно сниться пікантна ковбаска з божественним ароматом? Ти завжди обережно тримаєш в руках останні двадцять гривень, з якими маєш прожити ще майже… два тижні? Ти з гіркотою згадуєш про вчорашній день, який був багатий на їжу і гроші? Ти постійно шукаєш халяви? Мрієш поїсти, повеселитись, відірватись на всі 100% і нічого за це не платити?  Тоді…
Ласкаво просимо до лави справжніх студентів!
Київ, на перший погляд, місто мажорів, де все коштує чималих грошенят. Але!! Перше враження завжди оманливе. Той, хто вміє шукати, постійно знаходить. Якщо ти футбольний фанат, кіноман, меломан, фанат зірок нашої естради, модниця, обжера, любиш модні тусівки, то ця інформація саме для тебе! 
Шанувальник кіно, який в кишені не має грошей на квиток у супермодні заклади, не  повинен засмучуватися. Є ще добрі люди, які не лише хочуть нажитися на «величезних» статках студента, але й не проти їм допомогти.
У кінозалі арт-клуба «44» відпочинеш і переглянеш улюблену стрічку. До того ж тут часто транслюють футбольні матчі. З неділі до понеділка вхід безкоштовний. У четвер - 30 гривень, у п'ятницю і суботу - 50. Face-control: є!! Тож якщо ти вболівальник футболу і фаворит фільмів, то не барись, одягайся і вирушай на вулицю Хрещатик, 44-б (поруч станція метро «Театральна»).
Якщо хочеш не тільки добре відпочити, а й поспілкуватися з такими ж «хворими на кіно» студентами, то ласкаво просимо до стін Київського політехнічного інституту. Любі дівчатка-філологи, не прогавте шанс познайомитися з представниками сильної статі!!! Адреса: проспект Перемоги, 37, 7 корпус,3 поверх. (станція метро «Політехнічний інститут»).
 Є можливість побувати у стінах, де колись навчався великий Сковорода. Приходь в кіноклуб «26-тий кадр» Києво-Могилянської академії за адресою:  Набережно-Хрещатицька,  27, 9 корпус академії, 13 кімната  (станція метро «Контрактова площа»).
Інститут "Нової демократії" теж запрошує всіх охочих переглянути улюблені кінострічки. Адреса: вулиця Ванди Васілевськой 7, офіс 704-б (поруч станція метро «Політехнічний інститут»).
Якщо вивчаєш англійську мову, завітай до Українського освітнього центру. Тут щоп’ятниці відбуваються покази фільмів англійською мовою із субтитрами. Адреса: проспект Перемоги, 30, офіс 82  (станція метро «Політехнічний інститут»).
Якщо не куриш, але іноді любиш побавитися з кальянчиком, то Soulbar "DRAFT " (колишня квартира «Бабуїна») чекає саме на тебе!!! Щосереди вхід безкоштовний, але за умови: гість замовить щось у барі. Ціни в клубі середньостатистичні. Наприклад, пиво коштує 25 гривень, чай - 30, кальян - від 60. Адреса: вулиця Хорива , 1/2 (станція метро «Контрактова площа»). 
Мережа пабів "Траллебус" частенько влаштовує безкоштовні виступи груп, покази кінострічок, трансляції футбольних матчів. Тут  зможеш відпочити з друзями за чашкою кави чи бокалом пива. Тож зазирни в паб за однією з адрес:  Оболонський проспект, 20-А ( метро « Оболонь» або  «Мінська»); вул. Анни Ахматової, 13-Г (станція метро «Позняки»); вул. Прорізна, 21 ( станція метро «Золоті ворота»); вул. Закревського, 9 (Троєщина); проспект Правди, 66.
Кіноклуб “А-кіно” на вулиці Волоській, 55/57 теж з нетерпінням очікує глядачів.
«Наше життя – театр, а ми в ньому актори!» Якщо ти відчуваєш себе частинкою чарівного дійства, що відбувається на сцені, то театр-студія «РАЙДО» на вулиці Героїв Сталінграда,  2 (станція метро «Героїв Дніпра») тепло зустріне саме тебе.
«Мистецька платформа” часто організовує різні безкоштовні літературні вечори. Не прогав!  Адреса: вулиця Михайла Грушевського, 4б.
Національний музей Тараса Шевченка також відкритий для тебе. Останній четвер місяця – вхід безкоштовний. Адреса: бульвар Тараса Шевченка,12 (станція метро «Театральна» або «Площа Льва Толстого»).
Ти домашня людина? Сумуєш за теплом і затишком? Для чого далеко ходити?! Стіни нашого рідного Київського національного університету імені Тараса Шевченка тебе якнайкраще зігріють. Дивись на дошку оголошень і шукай для себе цікаву інформацію. 
Національний науково-природничий музей НАН України - один з найбільших у світі. Його було створено 1966 року як єдиний експозиційно-територіальний комплекс у складі Геологічного, Палеонтологічного, Зоологічного та Ботанічного  музеїв. День безкоштовного відвідування - перша середа кожного місяця. Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 15.
Музей мистецтва імені Богдана і Варвари Ханенків щонеділі запрошує відвідати безкоштовно експозиції. Адреса: вул. Терещенківська, 15/17. Детальну інформацію шукайте на сайті:  http://www.khanenkomuseum.kiev.ua
Шановні студенти! Якщо вам не шкода витратити лише 3 гривні на вхід до Музею російського мистецтва, то не баріться! Адреса: вул.Терещенківська , 9. 
Зваж на те, що деякі музеї Києва влаштовують дні відкритих дверей. Цікаво? То знай, що безкоштовно зайдеш в останній день місяця до Національного художнього музею (вул. Грушевського, 6), в останню пятницю щомісяця - до Музею Івана Гончара (вул. І.Мазепи, 29), 9 травня та 22 червня щороку - до Меморіального комплексу "Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років" (вул. Січневого повстання, 44), у День музеїв, 18 травня, - до Музею історичних коштовностей  (вул.І.Мазепи 21, корпус 12), а в День води, 22 березня, у День Києва та в День Незалежності - до Музею води  (вул. Грушевського, 1в).
 Кінопокази, виступи гуртів, майстер класи з приготування смачних страв, перформанси та багато цікавого! Все це обіцяє М-Club (скорочено від Морква клуб ).  Тебе  чекають за адресою вул. Малоземельна, 52, третій поверх (станція метро «Славутич»).
Якщо ти не уявляєш свого життя без музики та клубу, то цей сайт саме для тебе. Тут можеш знайти безкоштовне запрошення http://vkontakte.ru/club5921085.
Детальніше зможеш знайти інформацію на сайтах: http://shara4you.com.ua/ або http://vkontakte.ru/club6602982 і http://nahalyavu.com/kv/cinema/.
От і все! Такий він, секрет студента! Саме так ми, бідненькі, можемо вижити в цьому безжалісному світі, який cповнений краси, смачної їжі, гарних речей, різних розваг. Шукай халяви у всьому. Як її знайти? Google завжди поруч! Пам’ятай про це і тримай руку на його пульсі!
Олена Худенко

Немає коментарів:

Дописати коментар