1 лист. 2011 р.

Поспішай спіймати удачу!



Хлопець мрії з’являється на горизонті досить неочікувано. Тому будь-яка дівчина повинна знати, як підкорити його за лічені хвилини. Адже, мабуть, кожній із нас не раз доводилося жалкувати про втрачені моменти. А якщо твої чари залишили його байдужим, не впадай у відчай. Просто цей хлопець не вартий тебе. Твоя любов ще попереду.

· якщо у тебе є 1 хвилина

Це найекстремальніший флірт. Немає часу для натяків, зітхань і блаженних поглядів. Бо він, такий прекрасний, іде по коридору твого рідного інституту і ось-ось зникне за дверима якоїсь аудиторії. А ти навіть не знаєш, як його звати… Не забивай голову дурницями: «Ой, та хоч би він не подумав, що я така невихована та нав’язлива…» Не варто витрачати дорогоцінні секунди на сумніви. Вір у себе, прислуховуйся до інтуїції та імпровізуй. Кажуть, що вчинки, здійснені під впливом моменту, часто виявляються вірними (або ж просто залишаються у пам’яті як приємні спогади).

1. Ти можеш наздогнати його, підбігти ззаду і ніжно закрити долонями його очі. А тоді весело поцікавитися: «Здогадайся, хто?» Він, звичайно, не дасть правильної відповіді. Але, коли обернеться до тебе, ти можеш почати вибачатися і пояснювати, що в тебе є хороший знайомий, який дуже (ну дуже!) схожий зі спини… Далі розмова якось та й зав’яжеться. Часто допомагає гумор. Потім буде легше, адже перший крок, що є найважчим, уже зроблено.

2. Можна діяти дещо радикальнішими методами. Якщо ти раптом усвідомила, що тобі потрібен саме той красень і ніхто інший, ти ловиш його погляд і спокійно йдеш йому на зустріч. Усміхаєшся і не відводиш очей. Гарантую, він точно призупиниться і зацікавиться. Байдуже, які думки виникнуть у нього в голові. Головне, що ці думки будуть про тебе. Тобі залишається тільки стати поруч, взяти його за руку і, пронизуючи гарячим поглядом, сказати: «Привіт, я – Дуся. А тебе як звати?»
· … 10 – 15 хвилин

Ти вже втретє бачиш Його в маршрутці дорогою до універу. Він виходить раніше, встигнувши кинути на тебе зацікавлений погляд. А, може, він всю дорогу слухає музику і йому немає діла до прекрасних дівчат.

Якщо тобі попався меломан чи книголюб, що не може відірвати очей від улюбленого роману, то в такій ситуації головне – харизма. Треба показати свій надзвичайний інтерес до об’єкту його зацікавлення. «О, саме ця мелодія уже тиждень не вилазить у мене з голови! Можна я трохи понасолоджуюся цією піснею разом із тобою?...» Потім можна говорити і про спільність смаків, і про надокучливу бабцю, яка хвилин скількись намагається відтоптати тобі ноги… Або ж: «Не вірю своїм очам! Це ж «Літопис» Самійла Величка. Вчора саме на цьому місці закінчила читати. Я приєднаюся. Ти ж не проти?» Повір, жоден хлопець (ну майже) не відмовить у такій милості.

· … 30 – 60 хвилин

Ти опинилася поруч зі своїм принцом у нічному клубі чи на вечірці у випадкових знайомих. У тебе достатньо часу, щоб привернути його увагу. Вмикай фантазію і не бійся спробувати різні варіанти. В такій ситуації важливо не примірюватися занадто довго, не відкладати рішучі дії на кінець вечірки. Бо такий красунчик, напевно, сподобався не лише тобі. Тому розштовхуй усіх суперниць і йди на поклик серця.

1. Зіграй з ним в «котики – мишки». Покажи, що він тобі симпатичний, стріляй у його сторону найграйливішими поглядами. Та як тільки доб’єшся взаємного інтересу, не на довго відійди в тінь. І так – поки він не витримає і не підійде до тебе сам.

2. В кінці кінців запроси його потанцювати з аргументом, що цю пісню ти нізащо не пропустиш, стоячи в самотності. А далі все залежить від спілкування. Нікуди не подітися, на три хвилини він точно твій, у твоїх обіймах…

І що може бути приємнішим за близькість поглядів і усвідомлення, що хлопець мрії – реальний.

Наталія Мукан

Немає коментарів:

Дописати коментар