8 бер. 2013 р.

ПРИВІТАННЯ ВІД ЦАРІВ ІФ


              Любі жінки !
       Щиро вітаю всіх вас із початком весни та головним її святом – 8 березня! В цей час оновлення природи, збагачення свіжим повівом вітру, появи зеленого, жовтого, блакитного кольорів навколо бажаю такої ж легкості, мрійливості, чарівливості у ваших душах!

Нехай ваше обличчя постійно буде позначено осяйною посмішкою як природною реакцією на події, приємні, очікувані (а може, й непередбачувані ) та радісні, що дозволять вам перебувати в позитивному вимірі оточуючого вас світу. Це, безумовно, сприятиме витворенню естетизованого контексту пізнання об’єктивної дійсності: ідеться, передусім, про різнокольорове, різнобарвне, цікаве, сповнене позитивними емоціями, незабутнім досвідом динамічне життя.

      Бажаю бути гордими з того, що ви посміхаєтеся, даруєте близьким людям свій розкішний настрій, красу, блиск очей, повних кохання, пристрасті, і робите нас, чоловіків, ще більш щасливими, радісними та переконаними в тому, що таки справді краса врятує світ.
   Дуже хочу, аби вам завжди посміхалася доля, була прихильною до вас, ваших рідних, здоров’я було налаштоване на змагання за свою першість, а душа завжди перебувала на емоційному Олімпі, в гармонії з природою! Тому хай ваше серце прагне любові, а тіло, отже, рветься до гріха…


З любов'ю, ваш Душка-Іванов Артем





    Любі берегині Інституту філології!


  Разом із першими пролісками – провісниками весни, скреслою кригою, яка символізує пробудження природи від зимового сну, першими співами пташок і дзюрчанням струмочків на землю прийшло найніжніше свято – 8 Березня. 
   Воно має надзвичайну вагу для філологічної родини, що наповнена, немов квітник добірними ґатунками троянд, представницями прекрасної половини людства. Нам, хлопцям, залишається дякувати Богові за те, що і будні, і свята університетського життя проводимо в оточенні чарівних філологинь, що години ревного навчання й захопливого дозвілля проходять серед безпрецедентної краси і вроди, поєднаної з витонченим розумом і винятковими чеснотами наших дівчат.

   Нехай весняний настрій окрилює вас на нові досягнення й успіхи, хай потік щирих і люб’язних слів зігріває ваші душі, а серця будуть сповнені жагучого кохання та відданої любові, нехай міцна чоловіча підтримка вселяє впевненість у реалізації всіх мрій і задумів! Зі святом!



Володимир Тесленко, студент ІІ курсу магістратури






      Дорогие филологини! В этот день желаю Вам любви, уверенности, надежды, а главное - счастья и здоровья. Насладитесь этим днем вместе с родными, с любимыми, и оставайтесь такими же искренними, добрыми, какие Вы есть. 
  С Днем 8 Марта! С праздником весенним!


Нгуен Винь Тхань














       Вітаю усіх жінок із днем 8 березня! Бажаю щоб сюжетна лінія Вашого життєвого роману була небом безмежним і чистим, вільним для Вашого польоту, поєднувала в собі пригодницькі авантюри, сповнені екстриму та героїчності, спокійну розміреність філософської прози, неймовірність фантастики і ніжний ліризм поезії. Хай у ньому не буде місця драматичним сценам, натомість з'являється більше яскравих ілюстрацій. 
    Нехай ніякі вітри не будуть для Вас перешкодою...долайте їх впевненно і сміливо. Якщо будуть дощі - знайте - після них з'являється веселка. Вдень нехай світить сонце і зігріває теплом, коли ж воно сяде, на зміну з'являться зорі, які вкажуть правильний шлях, а три зірки обов'язково впадуть у Ваші долоні. Це буде здоров'я, кохання та щастя! Кохайте та будьте коханими! 




Ваш Любомир :)










      Усім відомо, що найкращі дівчата вчаться саме в Інституті Філології. Усім відомо, що ніде ще не знайти таких дівчат, як тут. Сьогодні – ваш день. Нехай ваші бажання збуваються, а нечисленні хлопці, що ділять з вами місця за партами, роблять кожний день святом для вас. Нехай ваші обличчя частіше посміхаються, а ваші серця не знатимуть смутку. З Восьмим Березня!




Андрій Грінко








Фотограф: Аліна Літая (Матюшенко)




Немає коментарів:

Дописати коментар