8 бер. 2013 р.

ЖИВОПИС НЕ МАЄ МЕЖ…


Катерина Тузова-Віслоцька «Ніжність» 
http://gamma-gallery.com/manufacturers.php?manufacturers_id=78
Цього тижня пропонуємо вам завітати до « Шоколадного будиночку », що знаходиться по вулиці Шовковичній, 17/2 (треба з Майдану Незалежності підніматися вверх, йти повз Національний банк, потім завернути направо, краще скористуйтеся підказкою перехожих). 
Квиток коштує для студентів 10 гривень (сюди входить відвідування виставок). Будівля на реконструкції, тому не дивуйтеся, коли будете заходити через чорну щілину, яка називається «входом». Працівники дуже ввічливі та при бажанні проведуть вам безкоштовну міні-екскурсію.
Експозиція Катерини Тузової-Віслоцької «П’ята пора року» завершиться десятого березня, тому ви ще встигнете помилуватися масляними букетами, що розквітли на її полотнах. Виставка налаштовує на весняний настрій,навіть коли на вулицях Києва все ще лежить бруднющий сніг, а у студмістечку солдати строєм обходять калюжі. Нам найбільше сподобалася картина «Ніжність», а щоб перевірити, яке з полотен налаштує вас на весняне тепло, завітайте до «Шоколадного будиночка».
У маєток Могильовцева («Шоколадний будиночок») можна прийти не лише на виставку, там проходять зустрічі, музичні вечори (деталі тут: http://shocolad-dim.kiev.ua/index.php), або ж просто подивитися на архітектуру (поруч знаходиться будинок Ікскюль-Гільденбанда) чи погуляти розкішними залами будівлі (мавританська, візантійська, біла, російська, в стилі модерн). Біла барокова зала користується популярністю у романтичних подружніх пар, які там фотографуються, а якщо у вас немає часу думати про кохання або ж просто не думається про нього, тоді не засмучуйтесь, а шукайте в цьому натхнення.
Живопис не має меж і правил! Твори мистецтво, пізнавай мистецтво, будь мистецтвом!
Полич Єлизавета

Немає коментарів:

Дописати коментар