8 бер. 2013 р.

КІНО


Найочікуваніші кінопрем'єри березня!


«Оз: Великий і Могутній» (пригоди, фентезі, екшн)
З 7.03.13

Про що?

Коли ураган закидає циркового фокусника Оскара Діггса із запиленого Канзасу в чарівну країну Оз, схильний до шахрайства циркач вважає, що він піймав удачу за хвіст - адже за допомогою своїх трюків він з легкістю може добути в нових землях і славу і багатство.

Однак його чекає зустріч з трьома чародійками, Теодорою, Еванорою і Глендею, які сумніваються в тому, чи це той великий чарівник, появи якого чекали легковірні жителі країни Оз. Волею-неволею, прибулець виявляється втягнутим у протистояння епічного масштабу, і йому доводиться використовувати весь свій «магічний» арсенал, з додаванням краплинки справжнього чарівництва.

У ситуації вибору між Добром і Злом, Оскару Діггсу належить не тільки стати Великим і Жахливим Чарівником з Країни Оз, а й трохи змінитися на краще.

«21 і більше»  (комедія)
З 7.03.13

Про що?
Двоє друзів підбивають свого приятеля відзначити його 21-й день народження напередодні важливої співбесіди в медичний коледж. Але коли один кухоль пива переходить в інший, вечір перетворюється на дику і незабутню пригоду, повну хаосу і розпусти.

«Останнє вигнання диявола 2» (жахи, триллер)
З 14.03.13

Про що?
Нелл знаходять у лісі - брудну і налякану, вона тільки що втекла зі страшного ритуалу. Дівчина сирота і її відправляють у притулок для дівчаток. Там вона потрапляє під нагляд терапевта Френка Мерле. Життя начебто налагоджується, Нелл закохується в місцевого хлопчика, але в самий невідповідний момент демон знов з'являється і опановує Нелл.
  
«Таймлесс. Рубінова книга» (пригоди, фантастика, фентезі)
З 14.03.13

Про що?
Шістнадцятирічна Гвендолін Шеферд, що живе в Лондоні, випадково дізнається, що володіє унікальним геном мандрівника у часі, який успадкувала від прапрабабусі. Тепер дівчина може щодня переноситися в минуле, і з кожним днем ​​загадок стає все
більше. Що таке «Таємниця Дванадцяти»? Хто полює на мандрівників у часі в минулому? І чому всі навколо думають, що вона володіє якоюсь «магією ворона»?

«Падіння Олімпу» (бойовик, триллер)
З 21.03.13

Про що?
Терористи захоплюють Білий дім, і всі Сполучені штати з жахом спостерігають безуспішні спроби влади впоратися з ситуацією. Лише колишній спецагент знаходить єдину можливість приборкати знахабнілих екстремістів.

«Сімейка Крудсів» (комедія, мультфільм,  пригоди, сімейний)
З 21.03.13

Про що?
Дія фільму розгортається в доісторичному часі. Консервативний глава громади, якого звуть Краг, після землетрусу, що знищив його поселення, змушений разом зі своєю родиною залишити звичне середовище перебування, і спробувати щастя в іншому місці. Під час переселення він стикається з кочівником, мандрівником з передовими поглядами, який чарує плем'я краги (особливо до душі він доводиться його старшій дочці), але той не має наміру втрачати авторитет...

«Гостя» (триллер, фантастика)
З 28.03.13

Про що?
Земля - у небезпеці! Наше місце скоро займуть Душі - позбавлені тілесної оболонки прибульці, що витісняють з людських тіл розум і заміщають його розумом власним. Велика частина людства вже загинула. Небагато з тих, хто вижили, ховаються в жалюгідній спробі відстрочити неминуче... Тепер Душа намагається захопити тіло юної Мелані. Проте відбувається несподіване: Мелані та її Душа змушені співіснувати в одному тілі. Гості належало вистежити і видати землян-повстанців, з якими пов'язана Мелані, але вона допомагає своїй носительці.

«G.I.JOE: Атака кобри 2» (бойовик, пригоди, трилер, фантастика)
З 28.03.13

Про що?
Після того, як за наказом Зартана, що прийняв вигляд президента США, більшість членів «Джі-Ай Джо» убили, ті що залишилися об'єднуються, щоб завдати удару у відповідь.


Підготувала Світлана Попова

Немає коментарів:

Дописати коментар