30 квіт. 2011 р.

Стильні штучки Жовтого корпусу

         Прийшла весна, і всі студенти повільно, але все-таки прогресивно вибираються з теплих шубок та курток і перевдягаються в весняні кофточки і симпатичні туфельки. 

 Якось ішла я коридорами нашого старенького, але все ж таки рідного університету і звернула увагу на те, наскільки ж студенти різноманітні в виборі одягу. Наші жовті стіни багаті на цікавих особистостей, в нас є чорні і білі, гламурні і просто одягнені, - всякі .

 Мені випала змога познайомитись з деякими студентами, які люб’язно погодились розповісти, чому вони так одягаються.

 Перша особистість дуже цікава та різнобарвна. Мабуть кожен, гуляючи коридорами, звертав увагу на цю граціозну різнобарвну дівчину з чудернацькою зачіскою. Це Аліна Опрелянська, студентка – фольклористка, яка навчається на ІІ курсі. Свій стиль вона визначила вже потрапивши в університет, а предмети, які вивчають на її спеціальності, дали остаточну впевненість у виборі такого вбрання. Дівчина зовсім не звертає увагу на те, що привертає увагу оточуючих, їй так зручно та комфортно. В цій яскравості є свої позитиви та негативи. Тебе знатимуть викладачі, але і коли тебе не має на парах, вони одразу ж таки поставлять «енку». Такий одяг в звичайних магазинах не купиш. Для цього є спеціалізовані місця. В її гардеробі присутні яскраві кольори, прикраси, стилізовані під античність та часи Київської Русі, довгі різнобарвні спідниці, одним словом, все, чого душа забажає. Ще один плюс в такому стилі - це зручність, ніяких підборів та надкоротких спідниць-поясів, все просторе і не заважає рухатись. 

 Побільше б нам таких кольорових та яскравих, і тоді наш навчальний заклад перетвориться просто на райдугу розумової сили.

 Ще одні помітні дівчата – це першокурсниці-сестрички Аліна і Аня Швець, які вивчають польську мову. Це модні та стильні студентки, які одягаються за останніми тенденціями моди. Звичайно, їхнє вбрання ні в якому разі не можна прирівнювати до манери вдягатись вище згадуваної цікавої фольклористки, тому що в кожний сам обирає свій стиль, які сережки одягти під блузу в горошок і чи вдягати її взагалі. І ми не сміємо роздумувати та гадати, хто з них краще одягається і кому що пасує. 

 Як говорять дівчата, коли збираються до університету одяг якось сам обирає їх. Все робиться спонтанно і невимушено, але зі смаком та ноткою легкості. Настрій завжди відповідає їхньому вбранню. Коли не весело, то одягають штани, веселу футболку та темні окуляри, щоб не видно було сумних оченят. А якщо настрій на 100%, то в хід ідуть всі відтінки кольорів які можна знайти у величезній шафі з одягом . Тому вони завжди виглядають так гарно. 

Наступного разу під приціл нашої фотокамери попадуть інші яскраві та стильні філологині. Після обох зустрічей я зробила висновок: одягайтесь так і лише так, як підказує вам ваш внутрішній голос, і тоді ви завжди будете на висоті. Далі буде.

 Спілкувалася Підлісна Ганна

Немає коментарів:

Дописати коментар