31 бер. 2011 р.

Мовою моря

    Саме таку назву отримав цьогорічний концерт, присвячений Дню філолога, який відбувся 29 березня в актовій залі КНУ ім. Тараса Шевченка. «Є у моря така сила», - запевняли організатори і показали, що не лише у моря сила є, а й у студентів Інституту філології – надзвичайні таланти.

    Шум моря, гарна музика, чайки, аж ось довгий гудок -  і корабель відправився у подорож. Того вечора ведучими були матроси, глядачами – пасажири лайнера. 

    Чи то день був чарівним, чи то судно незвичайним: воно то в Японію потрапить, то до Англії, а було, що й пірати його атакували, точніше – один пірат :) Пісні різними мовами світу лунали на палубі, чутно було скрипки й гітари, фортепіано, бандуру і навіть саксофон. Танці та поезія, міні-сценки, жарти ведучих Роми і Стаса викликали багато овацій. І. звичайно ж, як не пригадати дівчинку з якорем, яка загадково появлялася на сцені і так само загадково зникала.

    Студпарламент, який, нагадаю, був організатором концерту, презентував результати свого опитування і визначив переможців серед викладачів Інституту філології. Найрозумнішим викладачем студенти-філологи визначили Тищенка Костянтина Миколайовича. Найдобрішою вважають Лесю Владиславівну Наумовську, найенергійнішою - Вікторію Віталіївну Коломийцеву, а найдотепнішим – Сергія Михайловича Різника.      У номінації «Наймодніший викладач ІФ» перемогу здобула Юліанна Ревівна Матасова. Юрій Іванович Ковалів став найвеселішим викладачем Інституту філології. А найсуворішою, на думку студентів, є Оксана Миколаївна Сліпушко. Не залишився без перемоги і Григорій Фокович Семенюк – він отримав звання найгуманнішого директора.

    Ще раз із минулим святом Вас, любі філологи! Натхнення, впевненості і великих звершень. Великим кораблям – великого плавання!

    Вікторія Савчук, фото: Валерій Попов

Немає коментарів:

Дописати коментар