17 бер. 2014 р.

Поетичний вечір з «FEELLYRIC»

Вчора, 15 березня, у вільному просторі «Часопис» відбувся поетичний вечір «FEELLYRIC», який організували чотири красуні з Інституту філології: Анна Бурдиляк, Соня Клещук, Анастасія Шевченко та Мар'яна Степась.
Варто зазначити, що подібна організаторська робота в поетичній сфері спіткала дівчат вперше, проте вони зуміли відзначитися. Адже не кожен модератор спромігся би провести онлайн-конференцію з Сергієм Жаданом, коли він в цей час знаходиться в іншій країні, а саме в Ляйпцігу на фестивалі «Leipziger Buchmesse»  разом з Юрієм Андруховичем, Мар’яною Савкою, Іреною Карпою, Любкою Дерешем, Андрієм Курковим та багатьма іншими.
Жадан потішив відвідувачів вечора своєю поезією та гарним настроєм. Серед присутніх поетів були: майже в цілому складі автори збірок «Цілодобово-1, 2» - Богдан-Олег Горобчук та Павло Коробчук; Олег Романенко, Таня-Марія Литвинюк. Свою майстерність слова продемонстрували молоді поети Сашко Ткачинський та Оксана Боровець. Вечір закінчився відео-поезією на слова вірша «Зміна декорацій» Юрія Андруховича, наданий фестивалем «Циклоп».

Організатори події та редакція газети «Абзац» щиро запрошуємо наших читачів на наступні вечори «FEELLYRIC».  Нагадуємо про те, що всі охочі студенти можуть долучитися до конкурсу відео-поезій в рамках проекту.

 


 













 
 
Текст - Міхєєва Станіслава
Світлини надала - Соня Клещук
 


Немає коментарів:

Дописати коментар