12 бер. 2014 р.

Безкоштовний квиток у дитинство


8 березня - в міжнародний жіночий день - ворота Київського зоопарку були гостинно відчиненими для всіх бажаючих, а для представниць прекрасної статі вхід до зоопарку був вільний. Правда ж - чи не найкращий подарунок для дітей та їхніх батьків! Погода посприяла святковому настрою: сонце радісно позирало з чистого неба, а у повітрі вже пахло весною.
Ми з подругою теж вирішили навідатися до тваринок. І не мало значення, що ми вже студентки, що маємо куди важливіші справи… Долучитися до природи, з’їсти солодкої вати, як це було у дитинстві, та поринути в атмосферу веселощів ніколи не пізно!

Взагалі, ця прогулянка виявилася для нас дуже корисною. Вона дала змогу подивитися на все іншими, вже дорослими очима.
Я чомусь ніколи не замислювалася, що саме у зоопарку так багато позитивної та чистої енергії! І природа, і звірі, і відвідувачі постійно наповнюють всю атмосферу щастям та спокоєм. В зоопарку ніколи не почуєш злого крику, нецензурної лексики, образ, тут всі задоволені, усміхнені та зацікавлені. Невимушені умови викликають щирі почуття.
 
Дуже цікаво спостерігати, як дорослі люди відповідають на запитання діток, підбираючи прості пестливі слова. І тут вже не грає ролі, ким вони є у реальному житті – успішні бізнесмени, серйозні професори чи тимчасово
безробітні – поруч із своїми хлопчиками й дівчатками вони, перш за все, ніжні та люблячі батьки. Такі перетворення свідчать, що кожна людина має у душі те, що не старіє та не вмирає – дитинство, закарбоване у самому серці. І хотілося би, щоб сучасні люди частіше поверталися у власне дитинство, а для багатьох, як і для мене, зоопарк асоціюється саме із цією порою життя!
Будьте з природою, будьте з рідними. Теплої весни!
Уляна Соколова.
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар