28 лют. 2012 р.

Фотографія говорить сама за себе


Кирієнко Люда та Денис
Почуття людини мають велику силу. Вони є потужним чинником багатьох дій. Емоції є засобом вираження почуттів, тому за допомогою них можна виразити все. Словами ж ми можемо лише підсилити ефект. Кохання як найсильніше почуття не потребує слів, бо воно говорить поглядом, усмішкою, дотиком та силою емоції. 
Фотографія, яка відбиває не лише світлину однієї миті людського життя, а й справжні почуття, говорить сама за себе. Дивлячись на фото, ми розуміємо і відчуваємо силу емоції. Чому так? Хіба фотознімок може вловити те, чим сповнені наші душі? – Може. Кадр зупиняє мить, і саме ту, яка розкриває людську сутність. Чи не найсильніші  почуття плекає закохана людина. Тому одним із найкращих способів їх закарбувати є фотозйомка. Зважаючи на це, напередодні Дня Святого Валентина прес-центр Інституту філології розпочав фотоконкурс на найгарніше фото закоханої пари.


Христина Довгаль та Денис Рябих
Охочих взяти участь у конкурсі виявилося чимало. Учасники приносили та надсилали свої світлини на електронну пошту прес-центру протягом двох тижнів. Всі знімки були презентовані у холі Жовтого корпусу. Кожен, хто бажав проголосувати за фото, яке йому найбільше сподобалося, мав кинути папірець у скриньку зі вказаним номером фотокартки. Голосування тривало тиждень. По завершенні було визначено переможця, яким стало фото № 2.
Аліна Матюшенко та Коля Санакуєв
Ще двох переможців визначили дирекція та прес-центр Інституту філології. Ними стали фотографії №18, №22.
27 лютого 2012 року відбулося нагородження переможців фотоконкурсу до Дня Св. Валентина. Закохані (фото №18 – Христина Довгаль і Денис Рябих), чия світлина була обрана прес-центром у якості переможця, отримали сертифікат на студійну фотозйомку та пакуночок з цукерками. Переможцем від журі, до якого ввійшли заступники директора, стало фото № 22 – Аліна Матюшенко та Коля Санакуєв. Закоханим подарували солодкий приз. Ще одна пара – Кирієнко Люда та Денис (фото №2), чиє фото було обрано анонімним студентським голосуванням, отримала коробку цукерок, аби життя здавалося солодшим.
Вітаємо переможців та бажаємо нових перемог у романтичному фотоконкурсі життя!
Олександра Борейчук  

Немає коментарів:

Дописати коментар