26 квіт. 2014 р.

І в космос злітати, й італійську вивчити

 25 квітня в приміщенні Інституту післядипломної освіти відбулася зустріч з Лесею Оробець, депутатом Верховної Ради України шостого та сьомого скликань та кандидатом на пост мера Києва. 
 
Приводом для зібрання стали проблеми студентського самоврядування, і хоч пані Леся була однією з авторів опозиційного законопроекту «Про вищу освіту» №1187-1, цікавило її інше – передвиборча агітація. Якщо далі в статті викласти основні тези її виступу, то вийшла б не стаття, а брошура із заголовком «Лесю в мери!» 

Цю зустріч неможливо далі переповісти, не вдаючись до політичної агітації, тому спробую коротко: студенти ставили багато питань, і судячи з їх змісту, самоврядування їх цікавило найменше. Більшість хотіла почути обіцянки кандидата. Пані Леся розповідала і про моніторинг державних закупівель, і про аудит майна, і про те, що вона мріє побувати в космосі та вивчити італійську.

Висновку в цій статті також не буде, кожен його зробить двадцять п’ятого травня. Але Лесі Оробець  ставлю п’ятірку за таку невимушену зустріч про студентське самоврядування.

Текст та фото - Полич Єлизавета

1 коментар:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    ВідповістиВидалити