21 лип. 2013 р.

The Best City.uа – погляд зсередини

Хроніка дня 13, місяця 7

Дніпропетровськ – місто найдовшої набережної та найкоротшої гілки метро в Європі. Палке повітря з духмяним поєднанням річкового запаху та зелені. І на наше щастя, Дніпро ще не цвіте.

Найголовніша з чотирьох сцен

   Їдемо по трасі М-04 у сторону Павлограду. 20 хвилин і ось ми бачимо величну головну сцену найбільшого фестивалю в Україні The Best City.ua! Через декілька годин розпочнеться концертна програма другого фестивального дня. На сцені зявляться такі гурти, як: KOZAK System, Дельфин, Би – 2, Ленинград, Мумий Тролль. В очікуванні початку виступів близько 40 тисячі людей весело проводять час на березі ріки Самара. Лавки майстрів петриківського розпису, головної перлини Дніпропетровщини, сурові байкери зі своїми залізними кіньми, люди, багато людей, кольорові плями наметів здалеку – це наше літнє щастя.
   Чи може дощ завадити щастю? Ніколи в житті! Ритми серцебиття українського гурту «KOZAKSystem» розгонять будь-яку негоду, повірте! Та й дощ нам тільки на радість: всі танцювали й викрикували священні слова: «Шабля – це зброя, шабля – це правда, шабля козацька – це сила і влада…»

Він прогнав дощ та повернув сонце
   Російський музикант Дельфин повернув на сцену сонце. Я б його музику порівняла з позитивною радіацією, нехай це не викликає у вас когнітивний дисонанс. Ти відчуваєш, як кожен децибел входить у твоє тіло, породжуючи ейфорію через шалений викид ендорфіну. Всім шанувальникам бажаю не раз опинитися на концерті цього виконавця.
   Неперевершений гурт «Би-2» перейняли естафету. Льова та Шура просто «рвали» публіку. Харизматичний чарівник з флейтою Янік Ніколенко заворожував своїми сольними відступами.

Що за фестиваль без казусів? 
   А ти знаєш тексти групи «Ленінград»? Для нас було несподіванкою, коли така кількість людей підспівувала не тільки приспіви, але й цілі куплети. Та наше здивування швидко зникло, бо всі учасники гурту (і їх було досить багато) цього дійсно варті.
   Завершив другий день фестивалю «The Best City.uа – 2013»  російський гурт Мумий Тролль своїми новими та старими хітами.
   Варто зазначити, що упродовж трьох днів фестивалю на сцені виступали такі всесвітньо відомі гурти, як: Hurts, Guano Apes, Lacuna Coil, The Scorpions.

  

  Тож якщо ти потребуєш музичного драйву – не чекай, дій! Попереду ще безліч фестивалів! Якщо не можеш знайти собі компанію в цьому – звертайся до нас! 



Звіт та світлини Міхєєвої Станіслави 

Немає коментарів:

Дописати коментар