1 бер. 2011 р.

Тріумф жіночої краси в чоловіче свято


23 лютого, у День захисника Вітчизни, коли всюди лежав сніг і тримався 10-градусний мороз, філологи вирішили почати весну і розбавити зимовий день флером дівочої ніжності, пристрасті і спокуси. Вони провели конкурс «Царівна Інституту філології».

Захід відбувся у актовій залі головного корпусу. Саме там на сцену вийшли 10 сміливих, вродливих дівчат. Кожна з них – неповторна, особлива та чарівна, тому журі мало завдання не з найлегших – обрати найкращу. Зал був заповнений студентами вщент. Причому більшість становили не філологи, а гості з інших факультетів.

У першому турі конкурсантки мали продефілювати у камуфляжі. Цей одяг, як жоден інший, підкреслював характер, впевненість і неприступність кожної з дівчат. Після цього філологині познайомилися із глядачами. Вони зробили це у незвичний спосіб: представлялися з екрану. Так-так, глядачам показали відео-візитку кожної моделі.  Це одна з родзинок цьогорічного конкурсу краси.

Іншою особливістю заходу було дефіле у дизайнерських сукнях від Ірини Лиштви. Вбрання дизайнер підібрала для всіх конкурсанток із урахуванням особливостей фігури, розміру і, звичайно ж, кольору очей кожної панянки. Серед десяти дівчат не було жодної, кому б не личила сукня.

Між виходами моделей глядачів розважали університетські музичні і танцювальні гурти. Демонстрували номер вихованці музичного училища імені Глієра. Однак найбільше оплесків та справжній шквал емоцій викликав емоційний музичний  виступ Володимира Тесленко

Як тільки хлопець побіг за куліси, звідти вийшли студенти Військового інституту у парадній формі. А до них приєдналися й панянки. І почався вальс… Із неймовірною легкістю кружляли дівчата, тримаючись за міцні плечі військових, мимовільно демонстрували свою пластику та витонченість. Хлопці ж чітко виконували рухи танцю, обережно притримуючи красунь за талію. Все виглядало так, ніби це було не змагання вродливих дівчат, а справжня феєрія краси.

Завершився конкурс визначенням переможців, чудовим настроєм і, звісно ж, врученням корони – атрибутом жіночності, вроди та визнання.
Другою віце-міс стала Валерія Голубчик із слов’янської філології, першою віце-міс – фольклористка Олена Безкоровайна.  І, нарешті, почесний титул царівни Інституту філології отримала Яна Черкасова. Вона навчається на відділенні білоруської філології. Конкурсантки вітали одна одну, фотографувалися разом, намагаючись розтягнути незабутню мить.
  
Та на цьому свято не закінчилося, воно перемістилося у нічний клуб «Бомонд», там під запальні ритми музики та під щирий сміх студентів розважалися вони – ті, хто привів весну.

Переможниця конкурсу Яна Черкасова (з мікрофоном)














Текст і фото: Володимир Мукан

Немає коментарів:

Дописати коментар