31 бер. 2011 р.

Як на студентську долю вплине Євро-2012?

    Подейкують, що наступний навчальний рік буде скороченим, тому прийдеться навчатися по суботах, сесії будуть зміщеними у часі, а іншогородніх студентів попросять звільнити гуртожитки на час проведення Євро-2012. Одні думають, що це пов’язано із бажанням звільнити місто, інші – з наміром здавати університетські гуртожитки в оренду. Ми вирішили з’ясувати, якою є ситуація насправді.

    Представники студради говорять, що остаточних рішень не було прийнято і офіційних заяв не зроблено. Якщо й здаватимуть гуртожитки в оренду, то, напевно,  найкомфортабельніші. До прикладу, уже проводяться ремонтні роботи у 19 гуртожитку. Проте примусово виселити когось не зможуть, адже при поселенні студенти заключали договори.

    Адміністрація говорить, що теж ніякої офіційної й остаточної інформації немає. Дирекцію ІФ повідомляли лише про плани. Вочевидь, що навчальний процес буде повністю завершений до 1 червня 2012, тому сесії посунуться, на них виділятиметься менше часу, студенти будуть змушені навчатися по суботах. Щодо гуртожитків, то, знову ж таки, відповідь одна: «Ще нічого не відомо точно». 

    Тож слідкуйте за новинами, готуйтеся приймати зміни і вносити їх. А ми слідкуватимемо за новою інформацією і намагатимемося якнайточніше передати її Вам.

   Вікторія Савчук

Немає коментарів:

Дописати коментар