30 жовт. 2012 р.

І смішно й грішно

А з Вами часто трапляються курйозні історії? Є люди, які й дня без цього прожити не можуть: привітався не з тією людиною, переплутав аудиторію, вийшов з дому в капцях тощо. Взагалі цей список можна продовжувати нескінченно – така вже людська натура. Ми поцікавилися в пересічних киян, що ж такого цікавого траплялося з ними?
З радістю ділимося з Вами цими комічними історіями!


Олена, 45 років, викладач
Колись поверталась стомлена з роботи й переплутала квартиру. Замість своєї почала дзвонити в ту, що поверхом нижче. А, коли мені відкрив господар, здивовано питаю: «Що це ви тут робите?!» - й прямую в кімнату! Так і познайомилась з новими сусідами

Андрій, 20 років, студент
Якось в класі 7 вирішив перевірити, що буде, коли кинути пітарду в унітаз (загасне, мабуть?). Перевірив. Довелося терміново робити ремонт в ванній і купувати новий унітаз.

Роман, 18 років, першокурсник
«Прогуляв» перший день навчання в ВНЗ. Чому? Лише на 3-й парі зрозумів, що в мене інша спеціальність, а не та, куди я прийшов зранку!

Тетяна, 35 років, фінансист
У дитинстві сиділи якось з бабусею в кав’ярні на літній площадці й пили яблучний сік, а до нас підійшов чоловік з пивом і запропонував поділитися своєю воблою…

Людмила, 48 років, вчитель
Колись, пам’ятаю, учень (клас 10) на спір з’їв мого улюбленого кактуса (той ще невеличкий був)! Отак приходжу на урок, а там – пустий горщечок. Розізлилася звичайно, але, після такого щирого зізнання, пробачила.

Альона, 18 років, студентка
2 клас. Відкритий урок. Завуч з директором сидять. Однокласник попросив вийти у вбиральню. Через деякий час заходить з приспущеними штанями: «Ольго Іванівно, а у нас туалетний папір є?». Німа сцена.

Анна, 24 роки, дизайнер
Якось старший брат з друзями зібралися на природу, ну й мене з собою взяли. Збираємо харч, узвар вирішили налити в 2-літрову пляшку від пива. Вже на зупинці мені захотілося пити - згадала про напій. Раптом помічаю на собі ну дуже здивовані погляди оточуючих й чую дикий сміх друзів. Уявіть: дівчинка, років 13 на вигляд, без краплі сорому п’є «щось» з горла 2-літрової пляшки з етикеткою «Чернігівське»!

Ольга, 27 років, економіст
Пам’ятаю, пішли з подругою на концерт в «Палац спорту». Тоді там ще стільці були, за якими відкриті отвори (не глибокі, але, коли впаде туди щось, то дістати досить проблематично). Отже, сумка подруги падає в цю яму. Не чекаючи допомоги, вона лізе туди. Дістала! А назад вилізти не може. Довелося просити допомоги в хлопця, який сидів поряд. Він так і не зрозумів, як дівчина там опинилася :)

Отож, друзі, якщо з Вами трапилось щось подібне, не вішайте носа. Пам’ятайте: життя чорно-біле, і кожна комічна ситуація додає в нього свої барви.

Світлана Попова

Ілюстрація: Відана Білоус


Немає коментарів:

Дописати коментар