30 жовт. 2012 р.

Секрет успіху від «Ярмарку вакансій»


Розпочалися навчальні дні, і студенти  шукають роботу. Самостійне життя вимагає чималих затрат, а власноруч зароблені кошти завжди вагоміші за батьківські.
І все ж: що спонукає студента шукати роботу: підробіток, спроба  реалізувати себе чи просто альтернатива нудному навчанню?  Так чи інакше, кожен охочий працювати мав змогу випробувати свою долю на зустрічі з  представниками  таких масштабних компаній, як SDL, Ernst&Young, MGID Inc, Фокстрот, Техніка для дому, САН Інбев Україна, мережа супермаркетів «Сільпо».

Загалом роботодавці більше орієнтувалися на економістів, юристів та IT-шників,  проте філологів теж не оминули.
Наприклад, інтернаціональна компанія SDL працює у сфері програмного забезпечення. Її розробки дозволяють різнопрофільним організаціям мобільно та якісно перекладати технічну документацію.
SDL пропонує роботу перекладачам з усіх мов. Кандидат на цю посаду повинен досконало володіти іноземною мовою, вміти працювати в команді, мати необхідний запас знань та бути стійким до стресових ситуацій.
Компанії «Фокстрот» і «Сільпо» запропонували студентам широкий арсенал вакансій: продавець-консультант, касир, працівник  відділу навчання персоналу, адміністратор торгівельного залу.
Одна з найбільших консалтингових компаній світу  -  Ernst&Young -  завжди дає «зелене світло» студентам-випускникам, які володіють мовами, не бояться роботи та мають командний дух.
 Пивна компанія САН Інбев Україна пропонує кар’єрний ріст тим, хто має якості лідера, володіє мовами та не боїться «креативити». 

А ще роботодавці поділилися секретом успіху зі студентами КНУ ім. Т.Шевченка.

- По-перше, знання англійської мови – це один із найнеобхідніших критеріїв, за якими приймають  на роботу.
- По-друге, хто володіє інформацією - той володіє світом. Не бійтеся займатися самоосвітою, шукайте нагоду здобути досвід та знання.
- Намагайтеся знайти  роботу,  якомога  ближчу до вашої спеціальності ,-  там, де ви бачите себе професіоналом.
- Вмійте правильно розставляти пріоритети.
- Вчіться працювати в команді.
- Головне не перемога, а участь.

Тож, студенте, скористайся інформацією та будуй кар’єру разом з «Ярмарком вакансій».   

                      

Жибер Юлія


Немає коментарів:

Дописати коментар