30 жовт. 2012 р.

Першокурсник – це стан душі…

Сяючі та збуджені очі, широка посмішка та величезні мішки під очима… Це всім знайомий опис типового першокурсника. Але хто знає, що в нього на душі? Там невичерпне море мрій та нових ідей.

28 вересня у стінах Інституту філології відбулося урочисте святкування Дня першокурсника. І хто б міг подумати, що сам Зевс спуститься з Олімпу заради того, щоб дізнатися, чи гідні ми нести високе звання студента Київського національного університету імені Т. Шевченка. Як Ви вже здогадалися, темою свята були міфи Давньої Греції.

Студенти розкривали на сцені усі свої таланти. Італійська кокетка Таня Шаправська презентувала не тільки свої пісні, а й танець з заступником директора Інституту філології – Саєнком С. Г. Напевно, це була репетиція майбутнього конкурсу «Зірка+Зірка», що відбудеться 8 листопада цього ж року, коли ми будемо святкувати День філолога. До речі, Зевс дуже полюбляє українські пісні. І це не дивно. Бо як могли не сподобатися такі пісні, які виконували гарні та талановиті україністки – Дашуня Храпова та Альона Стуліна. 4 група спеціальності «Китайська філологія» влаштувала на сцені справжню романтичну казку. Ви тільки уявіть, наш українець у вишиванці (Пімоненко Богдан), приїхавши до Китаю, закохується у китаянку (Олександра Ткаченко), але не знає їхньої мови і не може висловити свої палкі почуття. І тут Купідон-рятівник (Юлія Ярема) допомагає закоханим, знайшовши для них золото-перекладача (Дар`я Шацило).

Родзинкою свята був виступ чудової команди КВК «Теорії великого перекладу». Навіть не можу уявити, які музи їм нашіптують, коли вони пишуть свої тексти! Свято завершилося урочистою присягою першокурсників. Упевнена, що ті емоції, які охопили нас в той момент, залишаться у серцях назавжди! Сподіваємося, що той ентузіазм, який був присутній під час святкування Дня першокурсника, буде з нами назавжди! З пошаною несіть свій титул ПЕЗШОКУРСНИКА!

Міхєєва Станіслава

Фото: Марина Головньова

Примітка: головний редактор не несе жодної відповідальності за мовні недоліки автора статті!

Немає коментарів:

Дописати коментар